Άννα Αμανατίδου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της και η τούρτα αποκάλυψε την ηλικία της
Showbiz

Άννα Αμανατίδου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της και η τούρτα αποκάλυψε την ηλικία της

Άννα Αμανατίδου: Δες την πρώην παίκτρια του GNTM σε φωτογραφίες με την οικογένειά της

Την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM στο Star. Μάλιστα κατά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι κατάφερε να σημειώσει μεγάλη εξέλιξη, μιας και βρέθηκε πολύ κοντά στον μεγάλο τελικό!

Σήμερα, 2,5 χρόνια μετά και η Άννα Αμανατίδου ασχολείται ενεργά με φωτογραφίσεις για το χώρο του modeling αλλά και με τα social media. Η ίδια εξάλλου έχει το δικό της κανάλι στο youtube, εκεί όπου θα μοιραστεί αρκετά από την καθημερινότητά της, μαζί με τους γονείς και την αδερφή της.

Η Άννα έχει εκφράσει αρκετές φορές την αγάπη της για τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι τη στηρίζουν σε κάθε της επιλογή.

Τα φετινά της γενέθλια την βρήκαν εντός σπιτιού, εξαιτίας της πανδημίας, ωστόσο η ίδια δεν έχασε την ευκαιρία να γιορτάσει με την οικογένειά της.

H Άννα Αμανατίδου έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω instagram...

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μου στείλατε τις ευχές σας και με σκεφτήκατε, στέλνω τη αγάπη μου σε όλους! Αυτό που θα πω φέτος είναι ότι παρά τις δυσκολίες που μπορεί να έχουμε όλοι , να ξέρετε πως καταλαβαίνουμε ποιοι μας νοιάζονται και ποιοι μας θυμούνται ! Πάντα υπάρχει η θετική πλευρά σε όλες τις καταστάσεις που μας συμβαίνουν και κρατήστε πως μετά τη βροχή έρχεται το ουράνιο τόξο", έγραψε.

Πόσο χρονών έγινε η πρώην παίκτρια του GNTM;

Δείτε τις φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved