Μαντώ Γαστεράτου: Μίλησε για τον γιο της και μας έκανε να συγκινηθούμε!
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: Μίλησε για τον γιο της και μας έκανε να συγκινηθούμε!

 «Ο Γιώρ­γος είναι η κινητήριος δύναμή μου να κάνω τα πάντα»... Με αυτά τα λόγια και άλλα ακόμα πιο συγκινητικά και τρυφερά μίλησε η Μαντώ Γαστεράτου για τον γιο της, Γιώργο!

Όταν μιλάει για τον μικρό της πρίγκιπα πραγματικά συγκινείται και μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πόσο της άλλαξε τη ζωή ο ερχομός του. Διαβάστε τι είπε...

Αισθάνεσαι, ως μαμά πλέον, ότι όλες οι γυναίκες είναι πολλών ταχυτήτων, εννο­ώντας ότι μπορούν να κάνουν με επιτυχία τα πάντα;

Φυσικά και μία γυναίκα μπορεί να κάνει πολλά! Εγώ διέψευσα τον εαυτό μου, καθώς, πριν γίνω μαμά, θεωρούσα ότι δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα μαζί. Τώρα νιώθω πιο δυνατή, δυναμική, πατάω στα πό­δια μου καλύτερα από ποτέ, αλήθεια, νιώθω... superwoman (γέλια). Μεγάλο ρόλο παίζει και ο σύντροφος που έχει η κάθε γυναίκα δίπλα της. Όταν είναι εκεί για να σε βοηθήσει, να σε στηρίξει, αισθάνεσαι ακόμη πιο δυνατή, μπορείς να καταφέρεις 100 πράγματα ταυτόχρονα.

Πώς θα περιέγραφες τη σχέση σου με τον μονάκριβό σου; Πώς είναι πλέον η ζωή;

Συνειδητοποίησα ότι η αληθινή αγάπη κρατά μια ζωή. Η αγάπη που έχεις για το παιδί σου είναι ατελείωτη, νιώθεις τόσα συναισθήμα­τα μαζί! Αυτό το δέσιμο είναι παντοτινό. Ο Γιώρ­γος είναι η κινητήριος δύναμή μου να κάνω τα πάντα. Ελπίζω να μεγαλώνει ευτυχισμένος, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να μεγαλώ­σω έναν ευτυχισμένο και άξιο άνθρωπο.

Υπάρχουν πράγματα που πλέον δεν τα υπολογίζεις, ενώ κάποτε σε αφορούσαν πολύ;

Φυσικά, έχω αλλάξει πολύ με τον ερχο­μό του παιδιού. Δεν αγχώνομαι τόσο πολύ για τη δουλειά. Υπήρξαν περίοδοι στη δουλειά που άκουγα ένα σχόλιο, διάβαζα κάτι και με στενα­χωρούσε πάρα πολύ που πήγαινα το πρόβλη­μα στο σπίτι. Και στην καθημερινότητα, όμως, με την παραμικρή αναποδιά μου χαλούσε όλη η μέρα. Πλέον, όλα αυτά δεν με ακουμπάνε, φέρ­νω στο μυαλό το παιδί μου και δεν με αγγίζει τίποτα!

Ποιες είναι οι ευχές σου για τις ημέ­ρες των εορτών;

Υγεία, νομίζω το έχουμε περισσότερη ανάγκη από ποτέ.

Πηγή: TV Tύπος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved