Γιώργος Σουξές: Τι θα ήθελε να του φέρει το 2021;
Showbiz

Γιώργος Σουξές: Τι θα ήθελε να του φέρει το 2021;

Ώρα για απολογισμούς στην αυγή της νέας χρονιάς και ο Γιώργος Σουξές, ή αν προτιμάτε, ο Προύσαλης από τις Άγριες Μέλισσες, κάνει τον δικό του και αποκαλύπτει τι θέλει να του φέρει το 2021. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μιλώντας στο Τηλέραμα, γυρνάει τον χρόνο πίσω, μιλάει για τα καλά και τα στραβά που έζησε, αποκαλύπτει πως είναι μόνος στην προσωπική του ζωή, δίνει τις συμβουλές του και αναφέρει αυτό που επιθυμεί να τού έρθει σύντομα στη ζωή του. Δείτε τι είπε σε συνέντευξή του...

Κοιτάζοντας πίσω την καριέρα σας, μετανιώνετε που γίνατε ηθοποιός;

«Ήμουν δημόσιος υπάλληλος από τα 17 μου χρόνια και στα 21 τα παράτησα για να ακο­λουθήσω αυτό που αγαπούσα. Ήμουν μόνιμος στη ΔΕΗ. Ήμα­σταν γαμπροί περιζήτητοι εκείνη την εποχή! Πέρασαν τόσα χρό­νια και όλοι μου οι συμμαθητές είναι συνταξιούχοι. Κάθονται στο σπίτι, η δημιουργικότητά τους έχει τελειώσει... Εγώ τώρα κάνω καριέρα, να το πω αστειευ­όμενος. Αυτό μου δίνει ζωή».

Έχετε λάβει περισσότερες χαρές παρά πίκρες από το επάγγελ­μα;

«Μόνο πίκρες... Οι χαρές είναι πολύ λίγες. Είναι μια δουλειά. Για μένα μπορεί την ώρα που είμαι πάνω στη σκηνή να είναι δημιουργία, όλες τις άλλες ώρες όμως είναι συζητήσεις, δια­πραγματεύσεις, προβλήματα. Σε έναν πολύ μικρό βαθμό είναι και κάτι σαν λειτούργημα. Πρέπει να περνάς καλά μηνύματα στον κόσμο».

Το θέατρο περνά πολύ δύσκολα με την πανδη­μία...

«Από πέρυσι τον Μάιο μου έχουν χαλάσει 4 δουλειές, οι οποίες δεν έγιναν λόγω κορονοϊού. Το θεωρώ μέρος της πραγματι­κότητάς μου. Λένε πολλοί, πω πω κατα­στραφήκαμε! Ναι, εντάξει, το προτιμώ όμως από έναν πόλεμο που έζησαν οι δικοί μου, από μια Κατοχή, θεωρώ ότι όλες οι γενιές θα περάσουν μια δυσκολία, είμαστε μες στο σύμπαν. Όλες αυτές οι δυσκολίες των τελευταίων μηνών έχουν δημιουργήσει προβλήματα σε οικογένειες, είτε γιατί δεν έχουν καλά οικονομικά είτε γιατί μένουν πολλές ώρες μαζί. Το μήνυμα που θα ήθελα να περάσω είναι: προ­σπαθήστε με τον σύντροφό σας να είστε αγαπημένοι. Με αυτόν θα περάσετε τη ζωή σας. Είναι ό,τι καλύτερο να βρεις έναν σύντροφο με τον οποίο να ταιριάξεις και να είσαι αγαπημένος».

Εσείς έχετε βρει τη σύντροφο σας;

«Α όχι... Είμαι μόνος μου δυστυ­χώς. Μου λείπει. Είμαι τώρα πια σε μια ηλικία που σκανάρω τη γυναίκα που βρίσκεται απέναντί μου και λέω: "Χμμ, έχει βάψει ροζ τα νύχια, δεν μου κάνει". Λέω τέτοιες βλακείες στο μυα­λό μου. Στην πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολο να βρεις τον ιδανικό σου σύντροφο. Αν κάποιος τον βρει, να τον κρατήσει πάση θυσία, γιατί όταν μετανιώσει θα είναι αργά για να γυρίσει πίσω (γέλια)».

Τι θα θέλατε να σας φέρει το 2021;

«Ποτέ δεν είχα όνειρα για το θέα­τρο. Ήθελα απλά να παί­ζω, μέχρι εκεί. Τώρα θα ήθελα να παίξω τον "Οιδίποδα επί Κολωνώ". Αυτό " είναι το όνειρό μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved