Κελεκίδου: Το συγκλονιστικό μήνυμα & η στήριξη για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια!
Showbiz

Κελεκίδου: Το συγκλονιστικό μήνυμα & η στήριξη για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια!

Η Κέλλυ Κελεκίδου ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, όπου αναφέρθηκε για τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι γνωστή για την στήριξη και την παροχή βοήθειας που επιλέγει να κάνει κατά καιρούς! Είναι μια ευαίσθητη τραγουδίστρια και όταν επιλέξει να βοηθήσει τους συνανθρώπους της, το κάνει με όλη την δύναμη της ψυχής και της καρδιάς της!

Έτσι, χθες νωρίς το απόγευμα, έκανε λόγο για τον αθλητικό σύλλογο, στη Θεσσαλονίκη «Μακεδονικός» για την πρωτοβουλία που πήρε να στηρίξει τον σύλλογο «Λάμψη» για τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες!

Η Κέλλυ Κελεκίδου είπε χαρακτηριστικά μέσα από το προφίλ της στο Instagram: «Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο γι αυτή την όμορφη πρωτοβουλία. Σας στηρίζουμε, είμαστε δίπλα σας. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση, να είμαστε γεροί, δυνατοί και πολύ γρήγορα να ανταμωθούμε και να κάνουμε τόσες σφιχτές αγκαλιές που να μας κόβουν την ανάσα. Καλά Χριστούγεννα, με υγεία πάνω απ’ όλα!».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τέτοια ευαισθητοποιημένα θέματα, καθώς οι δράσεις και οι παροχές βοήθειάς που έχει κάνει κατά περιόδους είναι πολλές, χωρίς να έρθουν στην φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε το video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved