Ματίνα Νικολάου: Δες την Βάνια στο σπίτι με τον σύντροφό της!
Showbiz

Ματίνα Νικολάου: Δες την Βάνια στο σπίτι με τον σύντροφό της!

Ματίνα Νικολάου: Η Βάνια από το Καλό Μεσημεράκι σε τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο της!

Τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία μέσα από την καθημερινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Η Ματίνα Νικολάου είναι η τηλεοπτική Βάνια του Νίκου, η οποία σε κάθε της συνέντευξη θα μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τη φιλία της με τον Νίκο Μουτσινά, αλλά και τη συνεργασία τους, η οποία και είχε ξεκινήσει από τις θεατρικές παραστάσεις!

Η Ματίνα Νικολάου έχει αποκτήσει σε νεαρή ηλικία έναν γιο, ο οποίος πλέον βρίσκεται στην εφηβεία. Μπορεί εκείνη και ο πατέρας του παιδιού τους, να ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, η Ματίνα ωστόσο γνώρισε ξανά τον μεγάλο έρωτα, μέσα από τη γνωριμία της με τον Βασίλη Πορφυράκη.

Ο τραγουδιστής ο οποίος είναι ζευγάρι με την ηθοποιό, κρατά χαμηλό προφίλ απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας με τη Ματίνα του να δηλώνει ερωτευμένη σε κάθε της συνέντευξη.

Το ζευγάρι περνά τις γιορτινές ημέρες μαζί, μιας και η καραντίνα τους απομόνωσε από αρκετούς συναδέλφους, αλλά και φιλικά τους πρόσωπα. Η Ματίνα Νικολάου ποζάρει στο σπίτι, δίπλα στον αγαπημένο της, έτσι όπως δεν την έχεις ξαναδεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved