Γιώργος Μαζωνάκης: «Έχω να πάρω, αλλά και να δώσω πολλά»
Showbiz

Γιώργος Μαζωνάκης: «Έχω να πάρω, αλλά και να δώσω πολλά»

Γιώργος Μαζωνάκης: Ο πετυχημένος τραγουδιστής μίλησε για την επαγγελματική του πορεία και την κρίση του κορονοϊού.

Για τον Γιώργο Μαζωνάκη δεν υπάρχει κο­ρυφή. Δουλεύει ασταμάτητα και κάθε φορά ανεβάζει τον πήχη πιο ψηλά. «Σας διαβεβαιώνω ότι δεν ισχύει η κο­ρυφή για μένα, διότι απλά κάθε φορά ο πήχης μπαίνει πιο ψηλά. Το ταλέ­ντο μου το έδωσε ο θεός. Ευχαριστώ τον θεό που μου δόθηκε. Δεν σταμα­τώ, όμως, να δουλεύω ώρες ατελείωτες, με μαθήματα φωνητι­κής, να διαβάζω στίχους, να ακούω συνθέτες, να συναντάω ανθρώπους δημιουργικούς και να αναζητώ τα όρια μου, να εξερευνώ το νέο, να επιδιώ­κω τη μάθηση, την εξέλιξη. Παρόλο που είμαι περισσότερα από 30 χρόνια στο τραγούδι, αισθάνομαι σαν να είμαι στην Α' Δημοτικού. Εχω ακόμα μπρο­στά μου πολύ δρόμο. Εχω να πάρω, αλλά και να δώσω πολλά, πάρα πολλά ακόμα», παραδέχεται και η κουβέντα οδηγείται στις εκκεντρικές του εμφανί­σεις, που όμως συνοδεύονται από ταπεινότητα. Κάτι που τον κάνει μοναδι­κό.

«Στη ζωή μου προχώρησα, έφυγα, αλλά δεν ξέφυγα ποτέ! Η πορεία μου ήταν και είναι στηριγμένη στην αλή­θεια μου, στο ρεπερτόριο, στις εμφα­νίσεις, στις ενορχηστρώσεις μου, στην καλλιτεχνική μου διαδρομή, στη μου­σική μου. Όσο, δε, μεγαλώνω, όσο με μαθαίνω, επικεντρώνομαι μόνο στην ουσία. Πάνω από όλα με ενδιαφέ­ρει να εξελίσσομαι και να γίνομαι κα­λύτερος ως άνθρωπος και ως καλλιτέ­χνης. Είμαι ο εαυτός μου σε όσα λέω, πράττω, υποστηρίζω κι επικοινωνώ», δηλώνει.

Όσο για την πανδημία του κορονοϊού, ο Γιώργος Μαζωνάκης δήλωσε...

«Ήταν και είναι μια χρονιά, εκτός από δύσκολη, εντελώς διαφορετική απ’ ό,τι έχουμε ζήσει μέχρι τώρα, με νέα δεδομένα. Μια παγκόσμια κρίση υγείας, που επέφερε παγκόσμια οικονομική κρίση. Θέλω να είμαι ειλικρινής ότι προσωπικά έχω βιώσει και ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης πολύ δυσκολότερες περιόδους στη ζωή μου και έχω μάθει ό,τι και να συμβαίνει να το αντιμετωπίζω ως ένα άνοιγμα, ως μια αρχή και όχι ως τέλος. Δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω, ό,τι και αν συμβαίνει», σημείωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης και πρόσθεσε: «Ωστόσο, θέλω να το πω και να ακουστεί ότι ο πολιτισμός περνά δύσκολα, ίσως πιο δύσκολα από ποτέ και για πολύ μεγάλο διάστημα. Επίσης, περνάνε δύσκολα και πολλοί άλλοι συνάνθρωποί μας σε άλλους επαγγελματικούς χώρους. Ας είμαστε, λοιπόν, κοντά όσο και όπως μπορεί ο καθένας μας σε ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη».

ΠΗΓΗ:SECRET

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved