Γιάννης Μπέζος: Αυτός είναι ο λόγος που είπε αμέσως το "Ναι" στη σειρά "Παρουσιάστε"
Showbiz

Γιάννης Μπέζος: Αυτός είναι ο λόγος που είπε αμέσως το "Ναι" στη σειρά "Παρουσιάστε"

Γιάννης Μπέζος: Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη φετινή του εμπειρία στη σειρά του ANT1

Ο Γιάννης Μπέζος διατηρεί άψογες σχέσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, αφού για άλλη μια χρονιά τον βλέπουμε σε μια από τις πιο πετυχημένες κωμικές σειρές. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη φετινή του εμπειρία στη σειρά, "Παρουσιάστε"

Η συνεργασία σας με τον ΑΝΤ1 μετράει πολλά χρόνια. Πείτε μου δυο λόγια γι' αυτή...

Η συνεργασία μου με τον σταθμό μετράει πολλά χρόνια, οπότε και η σχέση μου με τη διοίκηση και τα στελέχη είναι διαφορετική. Γίνεται ένα θέμα συνήθειας.
Από εκεί και πέρα, συνεργαζόμαστε πολύ αρμονικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμφωνούμε πάντα, αλλά έχουμε μια κοινή άποψη, τα βρίσκουμε εύκολα και δημιουργικά.

Μετά την ολοκλήρωση της κωμικής σειράς «Πέτα τη φριτέζα», επιλέξατε να κάνετε το «Παρουσιάστε!». Τι σας κέντρισε το ενδιαφέρον σε αυτή την πρόταση;

Υπήρχαν διάφορες ιδέες, αλλά το «Παρουσιάστε!» διαδραματίζεται στον στρατό και έχει άφθονο υλικό, μιας και όλοι έχουμε περάσει και έχουμε ζήσει πράγματα. Πρέπει να το συμπαθείς και να το αγαπάς για να το κάνεις. Όχι να το απαξιώνεις ή να προσβάλλεις τους ανθρώπους. Αυτό, φυσικά, είναι πάντα ένα στοίχημα.

Ποιος είναι ο πρωταρχικός στόχος της σειράς;

Η συγκεκριμένη σειρά αποσκοπεί πολύ απλά στο γέλιο. Να δημιουργήσουμε μια ωραία ατμόσφαιρα, αυτή τη μία ώρα που παίζουμε τη Δευτέρα και την άλλη μία ώρα την Τρίτη, κρατώντας μια ευχάριστη συντροφιά στους τηλεθεατές.


Περιμένατε ότι το κοινό θα ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα δεδομένου του ανταγωνισμού;

Η αλήθεια είναι ότι το κοινό έχει ανταποκριθεί θετικά στη σειρά και τα αποτελέσματα δεν φαίνονται μόνο στην τηλεθέαση αλλά και στη διαδικτυακή πλατφόρμα. Εμείς, από την πλευρά μας, προσπαθούμε να έχουμε έναν ρυθμό γρήγορο και ευφάνταστο, σε συνδυασμό πάντα με τις συνθήκες, που, όπως ξέρετε, είναι δύσκολες.

Στη σειρά παίζουν πολλοί νέοι ηθοποιοί. Πώς σας φαίνεται η νέα γενιά;

Γενικά, είδαμε πολλούς ταλαντούχους ανθρώπους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όσους δεν πήραμε ήταν ανεπαρκείς, αλλά, κάνοντας τη διανομή ρόλων, ήταν σαν να λύνουμε ένα σταυρόλεξο. Μέσα, λοιπόν, από μια μεγάλη ακρόαση καταλήξαμε στους συναδέλφους που βλέπετε. Και νομίζω κάναμε καλά. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν νέοι ηθοποιοί που είναι πολύ καλοί. Πολλοί και καλοί. Άντρες και γυναίκες.


Οι νέοι ηθοποιοί έχουν το ίδιο πάθος, όπως εσείς στο ξεκίνημα σας, ή αποζητούν κάτι άλλο, όπως δημοσιότητα κ.λπ.;

Υπάρχουν ορισμένοι που κοιτάζουν αυτά που λέτε, όπως και παλαιότερα, και άλλοι όχι. Απλά, τώρα, δεν τους βοηθούν οι συγκυρίες, όπως η οικονομική κρίση, π πανδημία κ.ά., με αποτέλεσμα να είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για τους νέους. Τη δεκαετία του '90 ήταν όλα αλλιώς.

ΠΗΓΗ:ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved