Γιάννης Μπέζος για το 2021: «Πέρα από τις καθιερωμένες ευχές...»
Showbiz

Γιάννης Μπέζος για το 2021: «Πέρα από τις καθιερωμένες ευχές...»

Γιάννης Μπέζος: Όσα ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός λίγο πριν την αρχή του νέου έτους.

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, ο Γιάννης Μπέζος έκανε τον απολογισμό του, δίνοντας τη νέα του συνέντευξη, έτοιμος να υποδεχτεί το 2021. Ο γνωστός ηθοποιός έστειλε τις ευχές του, τόσο για τον ίδιο και τους ανθρώπους του, όσο και για το σύνολο της κοινωνίας μας.

Θεωρείτε ότι είστε από τους τυχερούς ανθρώπους;

Το σίγουρο είναι ότι δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Η τύχη παίζει ρόλο σε ένα μικρό ποσοστό, αφού όλα είναι θέμα μυαλού, εργατικότητας, σοβαρότητας και ταλέντου, με την έννοια της ικανότητας να μπορείς να κάνεις κάτι. Ξέρετε, οι θεατές ακολουθούν τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεσαι γενικά και όχι μόνο μέσα από τους ρόλους.

Αλήθεια, έχει χρειαστεί να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητες σας;

Πολλές φορές. Όταν είμαστε νέοι, είμαστε λιγότερο υπεύθυνοι, μεγαλώνοντας όμως αλλάζουν οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες. Περιμένει κάτι περισσότερο από εμάς ο διπλανός μας, αλλά και εμείς από τον εαυτό μας.

Στην παρούσα φάση, τι έχει προτεραιότητα για εσάς;

Να είμαι υγιής, βιολογικό και πνευματικά, και όλα τα άλλα έπονται.

Σε προηγούμενη συζήτηση μας είχατε πει ότι οι επαναφορές παλιών σίριαλ είναι σαν μνημόσυνα. Έχετε αναθεωρήσει για αυτή την άποψη;

Όχι. Πιστεύω ότι δεν έχει κανένα νόημα, ούτε για τους συντελεστές ούτε για τους τηλεθεατές, να ζωντανεύεις ξανά σίριαλ που παίζονται μέχρι και σήμερα.

Τέλος, τι εύχεστε για το 2021;

Πέρα από τις καθιερωμένες ευχές, ανεξάρτητα με το αν πιάνουν ή όχι, πρέπει να κρατήσουμε το θάρρος και τη σύνεση. Οταν βγούμε από αυτή την περιπέτεια, να είμαστε ξανά γεννημένοι και όχι ηττημένοι.

Πηγή:ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved