Η τούρτα της μαμάς: Έπιασε φωτιά το πουκάμισο του Κόκλα στα γυρίσματα της σειράς
Showbiz

Η τούρτα της μαμάς: Έπιασε φωτιά το πουκάμισο του Κόκλα στα γυρίσματα της σειράς

Η τούρτα της μαμάς: Πρωταγωνίστρια της σειράς αποκάλυψε όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες.

Η τούρτα της μαμάς είναι η νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ με βασικούς πρωταγωνιστές τον Κώστα Κόκλα και την Καίτη Κωνσταντίνου. Η Ιωάννα Πηλιχού η οποία υποδύεται στη σειρά μια κυρία υψηλού επιπέδου από το χώρο της τηλεόρασης, μίλησε για τη φετινή της συνεργασία αλλά και το περιστατικό όταν έπιασε φωτιά το πουκάμισο που φορούσε ο Κώστας Κόκλας.

συνεργασία σας με το δίδυ­μο των επιτυχιών, Ρήγα - Απο­στόλου;

«Είναι η πρώτη φορά που συνερ­γαζόμαστε και αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα, είναι ότι υπάρχει πολύ μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουν. Κι αυτό εί­ναι είναι πολύ βασικό συστατικό μιας δουλειάς που ανήκει στο χώρο της τέχνης».

- Αν περιγράψατε το κλίμα στα γυρίσματα, τι θα λέγατε;

«Απ' όλα έχει ο μπαχτσές! Και άγχος και δημιουργικότητα και γέλιο και κούραση. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός και περιέχει όλα τα συναισθήματα που έχει και η ζωή μας!».



- Παίρνουν φωτιά και τα πουκάμισα; Γιατί σε κάποιο γύρισμα άρπαξε το πουκάμισο του Κώστα Κόκλα!

«Όταν έχεις να κανείς με τον λατρεμένο Κόκλα, παίρνουν φωτιά και τα πουκάμισα, ναι! Αυτός ο άνθρωπος είναι απόλαυση και το ίδιο είναι και οι "γκάφες" του, αν μπορώ να τις αποκαλέσω έτσι χιουμοριστικά».


- Εντέλει, τα οικογενειακά τραπέζια είναι «αθάνατα»;

«Στη χώρα μας, νομίζω ότι τα οικογενειακά τραπέζια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Η μάζωξη της οικογένειας, τα γέλια, τα ευτράπελα, είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα, γεμίζουν τη ζωή μας και μένουν αναλλοίωτα χαραγμένα στη μνήμη μας».


- Άρρηκτα συνδεδεμένα με τη συντροφικότητα, την παρέα;

«Σαφέστατα. Πολλές φορές, οι ρυθμοί της ζωής μας κάνουν πολύ αφοσιωμένους σε αυτό που κάνουμε και ίσως και να μας απομακρύνουν λίγο μεταξύ μας.
Όταν, όμως, η οικογένεια μαζεύεται σε αυτά τα τραπέζια, η ψυχή γεμίζει, έρχεσαι σε επαφή με τις δικές σου ρίζες και συνειδητοποιείς την ατελείωτη αγάπη που μας
δένει».

- Η αγαπημένη σας τούρτα;

«Πάντα της μαμάς. Ο τίτλος της σειράς μου ταιριάζει απόλυτα, δηλαδή! Δεν αλλάζω με τίποτα τις νοστιμιές της μητέρας μου!».

ΠΗΓΗ:Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved