Συνατσάκη: Οι δύσκολες στιγμές, οι κρίσεις πανικού & η απώλεια που της «κόστισε»
Showbiz

Συνατσάκη: Οι δύσκολες στιγμές, οι κρίσεις πανικού & η απώλεια που της «κόστισε»

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για ακόμη μια φορά για τις ψυχολογικές διαταραχές που έχει βιώσει και αντιμετωπίσει στο παρελθόν!

Η δημοφιλής παρουσιάστρια και youtuber δημιούργησε ένα challenge με τους χιλιάδες θαυμαστές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

To concept του challenge ήταν οι ακόλουθοι της Μαίρης Συνατσάκη να ζητήσουν από την ίδια φωτογραφίες από διάφορα στιγμιότυπα και περιόδους της ζωής της.

Έτσι, κάποιος διαδικτυακός φίλος της Μαίρης Συνατσάκη ζήτησε φωτογραφία από την εποχή που η παρουσιάστρια δεν ήταν και στην καλύτερή της ψυχολογική κατάσταση. Η παρουσιάστρια λίγα λεπτά μετά δημοσίευσε μια φωτογραφία και αποκάλυψε πως η εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε μια μέρα μετά τον θάνατο της αγαπημένης της γιαγιάς.

Συγκεκριμένα έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη: «Το πρωί της ημέρας εκείνης που είχαμε αυτό το γύρισμα, ήμουν στην κηδεία της γιαγιάς μου. Άλλαξα την ώρα γυρίσματος για να προλάβω να πάω. Είχε πεθάνει το προηγούμενο απόγευμα, ένα τέταρτο αφού είχα φύγει από το σπίτι της».

Επιπλέον η περίοδος παρουσίασης εκπομπής στο κανάλι Mad, η δημοφιλής youtuber εξομολογήθηκε με φωτογραφία από την τότε εποχή ότι είχε και τις περισσότερες κρίσεις πανικού.

Δείτε τις φωτογραφίες της Μαίρης Συνατσάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved