Survivor: Ποιος είναι ο James Καφετζής; Γνωρίστε καλύτερα τον 24χρονο Μαχητή
Showbiz

Survivor: Ποιος είναι ο James Καφετζής; Γνωρίστε καλύτερα τον 24χρονο Μαχητή

James Καφετζής: Όσα δεν γνώριζες για τον 24χρονο παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης

Ο νέος κύκλος του Survivor ξεκίνησε στον ΣΚΑΙ. Και φέτος, Μαχητές και Διάσημοι έρχονται αντιμέτωποι με δύσκολες προκλήσεις τις οποίος καλούνται να βγάλουν εις πέρας, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα έπαθλα του ριάλιτι.

Ο James Καφετζής κατάγεται από τη Ρόδο και είναι διοργανωτής Boat Party. Δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία. Σπούδασε στην Αγγλία φαρμακευτική χημεία.

Ζει και αναπνέει για τη θάλασσα και μάλιστα πριν δύο χρόνια διέσχισε με ένα ιστιοπλοϊκό τον Ατλαντικό Ωκεανό παρέα με τον πατέρα του και τον αδερφό του, τρώγοντας για 20 ημέρες από ένα παξιμάδι την ημέρα. Θεωρεί ότι η πείνα είναι παιχνίδι μυαλού και ότι μπορεί αν ανταπεξέλθει.

Μεταξύ άλλων, αυτό που θα του λείψει στο Survivor είναι το κινητό του, μιας και είναι εθισμένος στα social media. Τον ενοχλούν η αδικία, το κουτσομπολιό. Η ασυλία είναι το πιο σημαντικό έπαθλο για εκείνον, γιατί έτσι θα μπορέσει να παραμείνει περισσότερο στο παιχνίδι.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved