Ναταλία Τσαλίκη: Έτσι κρατά ζωντανή τη σχέση της με τον Μπέζο μετά από 36 χρόνια
Showbiz

Ναταλία Τσαλίκη: Έτσι κρατά ζωντανή τη σχέση της με τον Μπέζο μετά από 36 χρόνια

Ναταλία Τσαλίκη: Οι σπάνιες δηλώσεις για την προσωπική της ζωή, και ο λόγος που αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις.

Με τον Γιάννη Μπέζο μετρούν 36 χρόνια κοινού βίου. Μοιάζουν διαφορετικοί. Ο ένας φαίνεται πιο εξωστρεφής, πιο... θορυβώδης, με τις δηλώσεις του κάθε φορά να γίνονται αντικείμενο συζήτησης, σε αντίθεση με την ίδια που μετρά αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις στο βιογραφικό της και νηνεμία δηλώσεων.

«Για μένα το να είμαι αθόρυβη είναι το πιο φυσικό και αναμενόμενο. Ποτέ δεν μου άρεσε ο θόρυβος και διαφωνώ σε αυτό που λέτε ότι ο Γιάννης κάνει θόρυβο. Απλώς είναι πιο εκτεθειμένος από μένα γιατί κάνει συνέχεια τηλεόραση, κατά συνέπεια δίνει συνεντεύξεις, απασχολεί και οτιδήποτε λέει παίρνει διαστάσεις. Οταν μάλιστα λες και πράγματα που μπορεί κάποιους να τους ενοχλούν, αλλά είναι η δική σου αλήθεια, ο κόσμος δεν θέλει και πολύ. Εγώ αποφεύγω και να δίνω συνεντεύξεις και να βγαίνω σε εκπομπές, δεν είναι του χαρακτήρα μου, δεν μου αρέσει».


Ποια άραγε είναι η μυστική συνταγή που κρατά δύο ανθρώπους ενωμένους για τόσα πολλά χρόνια; Υπάρχει; «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, απλά αν μπορώ να πω κάτι που ωφέλησε εμένα, ένας να είναι εξαρτημένος από τον άλλον. Οι άνθρωποι πρέπει να εξελίσσονται. Οταν το έχεις αυτό στην άκρη του μυαλού σου, δεν θα βουλιάξεις και επομένως δεν θα βουλιάξει και η σχέση σου. Αυτό είναι κάτι που το κατακτάς κάθε μέρα. Το ξεκινάς το πρωί και τελειώνει το βράδυ για να το ξαναπιάσεις την άλλη μέρα το πρωί. Οσο δύσκολη είναι η ζωή, άλλο τόσο δύσκολο, ίσως και πιο δύσκολο, είναι να πεις ότι συμβιώνω με έναν άλλον άνθρωπο. Είναι το πιο δύσκολο στοίχημα η συμβίωση, ξέρετε. Προϋποθέτει να είσαι ανήσυχος κάθε στιγμή».

ΠΗΓΗ:GALA

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved