Άγριες Μέλισσες: Το άλλο πρόσωπο του Νικηφόρου - Γίνεται αδίστακτος
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Το άλλο πρόσωπο του Νικηφόρου - Γίνεται αδίστακτος

Άγριες Μέλισσες: Όλες οι εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια της πετυχημένης σειράς.

Η μάχη ανάμεσα στον Βόσκαρη και στην Ελένη στα και­νούργια επεισόδια της σειράς αναμένεται να είναι πιο σκληρή από ποτέ. Και οι δύο κάνουν αγώνα δρόμου για να κλείσει ο ένας τον άλλο στη φυλακή. Η Ελένη συμμα­χεί με μία γυναίκα, ενώ εκείνος προσπαθεί να την ενο­χοποιήσει για την υπόθεση του Κυπραίου. Παράλληλα, ο Νικηφόρος δείχνει το αδίστακτο πρόσωπο του, ενώ η Σοφούλα διαλύει τον αρραβώνα της με τον Άγγελο.

Ο Νικηφόρος, το τελευταίο διάστημα, δείχνει να επηρεάζεται από τον Δούκα και στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ένα άλλο πρόσωπο του άντρα. Ενώ τόσα χρόνια στηριζό­ταν στον συνεταιρισμό και σεβόταν όλα τα μέλη του και τις αποφάσεις τους τώρα όλα πρόκειται να αλ­λάξουν. Η άρνηση των μελών να συνεργαστούν με τον Ιγνατιάδη εξοργίζει τον Νικηφόρο και αποφασί­ζει να οργανώσει ένα σχέδιο προκειμένου να απεμπλακεί από τον συνεταιρισμό.

Τις επόμενες μέρες όλοι διαπιστώνουν ηώς λείπουν κάποια χρήματα από το χρηματοκιβώτιο τους και οι υποψίες πέφτουν πάνω στον Φανούρη, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρό­πο να αποδείξει πως είναι αθώος. Φυσικά, αυτό το γεγονός θέλει να εκμεταλλευτεί ο Νικηφόρος. Την ίδια στιγμή, ο Σωκράτης έχοντας μάθει πως ο Κωνσταντής χώρισε τη Δόμνα αποφασίζει να τον εκδικηθεί. Έτσι, αφού αποκαλύπτει στον Δούκα πως εκείνος και ο Μελέτης έχουν εκτάσεις με χασισοφυτείες, εκβιάζει τον Κωνσταντή πως θα το δημοσιοποιήσει εάν δεν παντρευτεί την κόρη του. Ο Δούκας εκμεταλλεύεται την ευάλωτη θέση στην οποία βρίσκεται ο Κωνσταντής και του αντιπροτείνει ένα σχέδιο για να γλιτώσει από τον εκβιασμό του Θέμελη. Ο Κωνσταντής βλέπει πως ο μόνος τρόπος να γλιτώσει είναι να ακολουθήσει το σατανικό κόλπο του Δούκα, που θα τον ξανακάνει άρχοντα του κάμπου. Πρέπει, όμως, να ρισκάρει και να παραχωρήσει όλη την περιουσία του στον Νικηφόρο.

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω...

ΠΗΓΗ: MYtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved