Σκιαδαρέσης-Μάλφα: Έχετε δει τον γιο τους; Είναι ίδιος ο πατέρας του! (photos)
Showbiz

Σκιαδαρέσης-Μάλφα: Έχετε δει τον γιο τους; Είναι ίδιος ο πατέρας του! (photos)

Μπορεί η Νίκη και η Όλγα Σκιαδαρέση, δίδυμες κόρες του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυ Μάλφα να βλέπουν συχνότερα τα φώτα της δημοσιότητας, όμως ο Βενιαμίν της οικογένειας, ο Γιάγκος είναι ο... σταρ της οικογένειας. 

Τουλάχιστον έτσι λένε όσοι ζουν από κοντά την οικογένεια και γνωρίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στη ζωή του ζευγαριού ο μικρός τους γιος.

Ο Γιάγκος -έχει βαφτιστεί Ιωάννης Άγγελος- είναι 15 ετών και προς το παρόν είναι μαθητής.

Όμως, σε αντίθεση με τις μεγαλύτερες αδελφές του Όλγα και Νίκη οι οποίες ακολουθούν με μεγάλη επιτυχία αλλά δειλά δειλά τα βήματα των γονιών τους στον καλλιτεχνικό χώρο, ο Γιάγκος δεν δείχνει διατεθειμένος να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο επαγγελματικά στο μέλλον.

Ως πολύ καλός μαθητής, θέλει πάρα πολύ να ασχοληθεί με τα μαθηματικά, ακολουθώντας άλλη καριέρα από αυτή των υπόλοιπων μελών της οικογένειας.

«Θα ήταν βαρετό να είμαστε και οι πέντε ηθοποιοί. Ας κάνει ένας και κάτι άλλο, να έχουμε να συζητάμε» είχε σχολιάσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μιλώντας για τον γιο του.

Επίσης, ο Γιάγκος είναι λάτρης του αθλητισμού και είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε συμμετάσχει σε μαραθώνιο, με τον ευτυχή μπαμπά να δηλώνει περήφανος για εκείνον.

Όσο για το σε ποιον από τους δύο γονείς του μοιάζει, με την πρώτη ματιά δείχνει να είναι ίδιος ο πατέρας του, όμως με μία δεύτερη ματιά, καταλαβαίνει κανείς πως έχει και χαρακτηριστικά από τη μητέρα του.

Δείτε φωτογραφίες του νεαρού Γιάγκου που πολλοί αποκαλούν χαριτολογώντας... Φατσεά Junior:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved