Μαρία Κορινθίου: Το μήνυμα ανήμερα των γενεθλίων της σε όσους την «πολεμούν»!
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: Το μήνυμα ανήμερα των γενεθλίων της σε όσους την «πολεμούν»!

H Μαρία Κορινθίου είχε γενέθλια χθες, 30 Δεκεμβρίου και εκτός από τις αμέτρητες ευχές που δέχθηκε και την εντυπωσιακή τούρτα – έκπληξη, η ηθοποιός θέλησε αυτή τη μέρα να στείλει ένα μήνυμα σε όλους όσους την «πολεμούν»!  

Η Μαρία Κορινθίου έγραψε χαρακτηριστικά: «Εχθές είχα μία δύσκολη μέρα. Μία ημέρα που με είχε απογοητεύσει από την κακία κάποιων ανθρώπων και πως μπορεί ένας άνθρωπος να μπει στη διαδικασία, εσκεμμένα να κάνει «κακό» σε κάποιον με υπουλία και φθόνο. Πείτε με ρομαντική, ασυμβίβαστα ρομαντική, πιστεύοντας ότι αυτά κατοικούν σε άλλους πλανήτες, σε αλλά σύννεφα, σε άλλες τοποθεσίες….Δυστυχώς αθεράπευτα ρομαντική.

Όμως ήρθε το σήμερα, τα γενέθλια μου, ημέρα που ο καθένας μας γιορτάζει την ημέρα της ύπαρξης του. ……μία ημέρα που με «γέμισε». Με γέμισε από «αγκαλιές», «φιλιά» , αγάπη. Όλοι εσείς με γεμίσατε δύναμη και αισιοδοξία.

Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που για τους δικούς τους λόγους σε φθονούν, να το πω λαϊκά δε σε γουστάρουν χωρίς καν να τους έχεις ενοχλήσει ποτέ, ΟΜΩΣ υπάρχουν και αυτοί που απλόχερα θα μοιραστούν μαζί σου φως και αγάπη …..

Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ που με αγαπάτε, που με θαυμάζετε, που το δείχνετε και το μοιράζεστε αληθινά, αντρίκια! Εσείς και μόνο εσείς, είστε η κινητήριος δύναμη».

Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα ανήμερα των γενεθλίων της και το μήνυμά της στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved