Ήλιος: Νίκος Αρβανίτης: «Οι καλλιτέχνες ζούμε την απόλυτη καταστροφή»
Showbiz

Ήλιος: Νίκος Αρβανίτης: «Οι καλλιτέχνες ζούμε την απόλυτη καταστροφή»

Ο ηθοποιός μιλά για την αβεβαιότητα του επαγγέλματος του εν μέσω καραντίνας, για τα αισιόδοξα σχέδια του και κυρίως για τον ήρωα του, Αντώνη, στον «Ήλιο» του ΑΝΤ1 από τη στιγμή που εκείνος μένει χήρος!

Ο Νίκος Αρβανίτης σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Τι γεύση έχει η δική σας καραντίνα;

«Το παλεύουμε. Κάνουμε έναν αγώνα συντήρησης και υπομονής με σκοπό να φύγει αυτή η λαίλαπα κάποια στιγμή και να βρούμε τον δρόμο μας».

Ο χώρος σας έχει πληγεί.

«Οι καλλιτέχνες ζούμε την απόλυτη καταστροφή και δεν υπάρχει διέξοδος. Η μόνη λύση είναι να έρθει το εμβόλιο για να μπούμε από το καλοκαίρι σε μια κανονική περίοδο δουλειάς. Προσωπικά θα ήμουν θετικός να ήταν υποχρεωτικό για τους ηθοποιούς το εμβόλιο, γιατί ο ηθοποιός είναι μοναδικός. Αν κάποιος κολλήσει θα πρέπει να σταματήσει όλη η παράσταση».

Ευτυχώς που έχετε τον «Ήλιο» στη ζωή σας!

«Που όντως μας δίνει φως! Αποδέχτηκα την πρόταση με μεγάλη χαρά. Το καστ είναι εξαιρετικό όπως και το σενάριο. Γίνεται μια προσπάθεια η δημιουργία και το καλλιτεχνικό νοιάξιμο να είναι παρόντα παντού σε αυτή τη δουλειά. Από τον σκηνοθέτη μέχρι τον διευθυντή φωτογραφίας, είναι όλα προσεγμένα. Η αλήθεια είναι πως αγαπάω πολύ τον ρόλο του Αντώνη».

Τι αναζητάτε στους ήρωές σας;

«Δεν με νοιάζει να είναι κοντά μου ο ήρωας αλλά αυτό που πρεσβεύει να είναι καλογραμμένο και στον "Ήλιο" συμβαίνει αυτό. Αν ένας ρόλος είναι καλογραμμένος και κόντρα θα είναι, θα βρεις τον τρόπο να τον πλησιάσεις. Με τον Αντώνη όμως συμβαίνουν και τα δύο. Είναι καλογραμμένος αλλά και ως άνθρωπος έχει κοινά με μένα. Η διάθεση ανεκτικότητας, η ηρεμία που δεν θέλει εντάσεις αλλά και η ευαισθησία του ως άνθρωπος είναι στοιχεία που έχω και εγώ».

Σύντομα όμως ο Αντώνης μένει χήρος, ύστερα από ένα ατύχημα της Μαρίας. Πώς ακριβώς προκύπτει αυτό;

«Ο Αντώνης είναι ένας άνθρωπος ζορισμένος από την πλευρά της γυναίκας του. Εκείνη τον "τσιτώνει", είναι απόλυτη, αλλά μετά από τόσα χρόνια τους έχουν συμβεί πολλά και παραμένουν πολύ δεμένοι. Η Μαρία θα σκοτωθεί όταν δει ένα φιλί του ήρωα μου με τη Νεφέλη, που στην ουσία όμως ο Αντώνης δεν θα συμμετέχει. Εκείνη θα το παρεξηγήσει, θα τρελαθεί θα φύγει και θα τη βρει το τραγικό ατύχημα», είπε ο Νίκος Αρβανίτης στο tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved