Μικαέλα Φωτιάδη: Η  αδερφή της, Αλεξάνδρα είναι εστεμμένη και κούκλα!
Showbiz

Μικαέλα Φωτιάδη: Η αδερφή της, Αλεξάνδρα είναι εστεμμένη και κούκλα!

Μικαέλα Φωτιάδη: Η οικογενειακή φωτογραφία και η ομοιότητα με την αδερφή της.

Μπορεί να έχει αρκετή εμπειρία στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του My Style Rocks στο οποίο και συμμετείχε για τη φετινή σεζόν του ριάλιτι.

Η Μικαέλα Φωτιάδη έδωσε τη νέα της συνέντευξη όπου και μίλησε για την πορεία της στο My Style Rocks.

«Όταν φτάνεις κοντά στον τελικό δεν περιμένεις ότι θα αποχωρήσεις. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί όλα τα μαγαζιά είναι κλειστά. Την τελευταία μου εβδομάδα στο παιχνίδι μίλησα με την Αρετή και τα βρήκαμε. Για όλες τις κοπέλες έλεγαν ότι έχουν στιλίστα. Η Χριστίνα μου είχε πει ότι θέλει να μιλήσουμε μετά το παιχνίδι, αλλά δεν έχουμε μιλήσει. Πολλές φίλες μου με βοήθησαν στιλιστικά στο παιχνίδι. Η Αρετή είχε επαγγελματική συνεργασία για βοήθεια μέσα στο παιχνίδι. Ο σύντροφός μου με στήριζε καθημερινά», αποκάλυψε.

Η Μικαέλα πέρασε μια αρκετά δύσκολη περίοδο για εκείνη και την οικογένειά της. Η γιαγιά της έφυγε από τη ζωή, κάτι το οποίο ανακοίνωσε το γνωστό μοντέλο μέσα από τα social media.

Η Μικαέλα ανέβασε μια throwback φωτογραφία αποχαιρετώντας τη γιαγιά της. Ακριβώς δίπλα της βρίσκεται η αδερφή της, Αλεξάνδρα, η οποία είναι μια κούκλα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved