Γιώργος Λιβάνης: Ο απολογισμός για το 2020 και οι ευχές για το νέο έτος!
Showbiz

Γιώργος Λιβάνης: Ο απολογισμός για το 2020 και οι ευχές για το νέο έτος!

Ο Γιώργος Λιβάνης έκανε τον απολογισμό του για το έτος που φεύγει σε λίγες ώρες και το μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Ανήκει στη νέα γενιά καλλιτεχνών και η αλήθεια είναι πως έχει ξεχωρίσει από νωρίς με την ερμηνεία του και φυσικά με το παρουσιαστικό του, μιας και οι θαυμάστριές του αυξάνονται διαρκώς.

Φέτος, τα σχέδια του "πάγωσαν" όπως συνέβη και με τους περισσότερους, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Ο Γιώργος Λιβάνης μένει σε καραντίνα και μάλιστα ανανεωμένος.

Ο Γιώργος Λιβάνης δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας τον απολογισμό του και είπε: “Η χρονιά που επιτέλους φεύγει ήταν ξεκάθαρα δύσκολη για όλους μας! Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και συναισθήματα! Δοκιμάστηκε κυρίως η υγεία μας, σωματική και ψυχική, η δουλειά μας και οι προσωπικές μας αντοχές! Με γνώμονα πάντα πως οι άνθρωποι είμαστε δυνατοί, είναι στη φύση μας να προχωράμε μπροστά και να αφήνουμε πίσω οτιδήποτε κακό... έτσι πρέπει να κάνουμε και τώρα!

Και συνέχισε, συμπληρώνοντας: "Εύχομαι λοιπόν η νέα χρονιά να φέρει πίσω την ελπίδα μας και την αισιοδοξία μας... και πάνω απ’ όλα να είμαστε υγιείς!!! Με θετική σκέψη και υπομονή, σύντομα να πάρουμε πίσω το τιμόνι στη ζωή μας! Καλώς να έρθει ένα όμορφο και ευτυχισμένο 2021!”.

Δείτε την φωτογραφία του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved