Big Brother: «Βόμβα» από πρώην παίκτη: «Στημένο το ειδύλλιο Κεχαγιά - Δανέζη»
Showbiz

Big Brother: «Βόμβα» από πρώην παίκτη: «Στημένο το ειδύλλιο Κεχαγιά - Δανέζη»

Ένας από τους πιο συζητημένους παίκτες του Big Brother ρίχνει βόμβα για Δανέζη Κεχαγιά σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο λόγος για τον Νικόλα Παπαπαύλου, ο οποίος δεν δίστασε να «καρφώσει» το ζευγάρι, κάτι που φυσικά έκανε και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο gossip-tv.gr.

Δημιουργήθηκε σχέση μέσα στο παιχνίδι ή όποια να μη μαθεύτηκε;

Καμία σχέση δεν έγινε στο παιχνίδι. Το θέατρο Κεχαγιάς - Σοφία ήταν δημιούργημα των ίδιων. Ήταν η απελπισμένη προσπάθεια να κρατηθούν το παιχνίδι. Αν και "διαβασμένο" πλέον, το κοινό άργησε να καταλάβει το ψέμα τους.

Ακούστηκε ότι στο live του τελικού δεν μιλιόσασταν μεταξύ σας. Ήταν πράγματι βαρύ το κλίμα και γιατί;

Το live του τελικού ήταν μια άβολη στιγμή. Κληθήκαμε να είμαστε χαρούμενοι σε μια "γιορτή", αλλά κάτω από τις μάσκες ο καθένας έκρυβε ότι αισθανόταν. Έχουν προκύψει πολλές κόντρες γιατί έχουν ειπωθεί αλήθειες. Κυρίως από εμένα.

Ποιες ήταν οι νέες κόντρες που δημιουργήθηκαν;

Ως νέα κόντρα που δεν φάνηκε πότε θα μπορούσα να αναφέρω την στάση του Jay απέναντι στην Άννα Μαρία. Μπορεί να έβγαλε βίντεο από την νίκη της και φωτογραφίες αλλά λίγες μέρες πριν είχε ανεβάσει βίντεο που υποστήριζε Γρηγόρη και Ζακ γιατί όπως είπε είχε ακούσει ρατσιστικές τοποθετήσεις από την Άννα Μαρία κάτι που για άλλη μία φορά διαψεύδω...

Τώρα που ολοκληρώθηκε ο κύκλος του Big Brother και μιλώντας πλέον σε άλλο επίπεδο με τους πρωταγωνιστές, του ποια είναι τα συναισθήματα σου;

Θα σου πω πως μετάνιωσα πολλά από τη συμμετοχή μου. Ίσως και την ίδια τη συμμετοχή. Επιβεβαιώθηκα πως οι κακοί επιβιώνουν και η αλήθεια τιμωρείται. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα έβαζα όρια για τον σεβασμό που δεν εισέπραξα ποτέ, είπε ο Νικόλας Παπαπαύλου στο Ciao.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved