Αυτή κι αν είναι αποκάλυψη! Μπέλλος και Μπέη ήταν ζευγάρι πριν το MasterChef!
Showbiz

Αυτή κι αν είναι αποκάλυψη! Μπέλλος και Μπέη ήταν ζευγάρι πριν το MasterChef!

MasterChef: Κι όμως η αποκάλυψη έγινε από την ίδια τη Μαρία Μπέη!

H πρώην παίκτρια του MasterChef μέσα από μια φωτογραφία που η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό το Instagram, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, θέλησε να ευχηθεί στον σύντροφό της, όχι μόνο «καλή χρονιά» αλλά και «χρόνια πολλά» για την πρώτη επέτειο της σχέσης τους.


«Για τους περισσότερους το 2020 ήταν μια χρονιά που θέλουν να ξεχάσουν , για εμενα όμως ήταν η καλύτερη γιατί την πέρασα μαζί σου 🤍
Έναν ολόκληρο χρόνο ποιος άντεξε ποιον ?? 😄
Χρόνια πολλά σε όλους, εύχομαι η νέα χρονιά να σας δώσει ότι σας στέρησε η προηγούμενη 🥂🤍🎉🙏🏻🎁🎄#happynewyear #happyanniversary #oneyeartogether #couplegoals #2021 #2020 #christmaseve #athensgreece #greece #fooBies», έγραψε η ίδια.

Ουσιαστικά λοιπόν το αγαπημένο ζευγάρι αποκάλυψε από ποτέ είναι μαζί και βάζοντας τα κάτω κάτι δεν μας βγαίνει. Τι εννοούμε;

Ο τέταρτος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής, μέσα από το οποίο τους γνωρίσαμε έκανε πρεμιέρα στις 27-01, επομένως το ζευγάρι ήταν ήδη μαζί από τα γυρίσματα τα οποία είχαν ξεκινήσεις καιρό πριν!

Όπως και να έχει το ζευγάρι που απολαμβάνουμε και μέσα από την εκπομπή Happy Day γιορτάζει τον έρωτά του κι εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved