Πρωτοχρονιά 2021: Έτσι βρήκε η νέα χρονιά τους Έλληνες celebrities!
Showbiz

Πρωτοχρονιά 2021: Έτσι βρήκε η νέα χρονιά τους Έλληνες celebrities!

Πρωτοχρονιά 2021: Μπορεί να αφήσαμε πίσω μας ένα χρόνο, δύσκολο με αρκετές κακές αναμνήσεις, οι Έλληνες celebrities όμως υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το 2021!

Το ρεβεγιόν της φετινής Πρωτοχρονιάς ήταν διαφορετικό για όλους τους ανθρώπους!

Οι Έλληνες επώνυμοι της showbiz όμως, φόρεσαν τα καλά τους, ετοίμασαν το γιορτινό τραπέζι και υποδέχτηκαν το νέο έτος με αισιοδοξία και πολλές ευχές!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο φωτογραφήθηκαν μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους με δυο ποτήρια κρασί στο χέρι.

Και ο Ηλίας Γκότσης έδωσε τις δικές του ευχές και φωτογραφήθηκε με ένα ποτήρι σαμπάνια για το 2021. Με τον ίδιο τρόπο υποδέχτηκε το νέο έτος και η Κατερίνα Καινούργιου!

Τα καλά τους έβαλαν και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον ράπερ και σύντροφό της Snik και αγκαλιασμένοι δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία τους για το 2021. Ο Γιάννης Βαρδής και η οικογένειά τους, το πρωί της Πρωτοχρονιάς έκοψαν την βασιλόπιτα του σπιτιού τους και έστειλαν τις δικές τους ευχές στον κόσμο!

Η Δέσποινα Βανδή υποδέχτηκε το 2020 με φίλους στο σπίτι της και όλοι φωτογραφήθηκαν με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι.

H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου ανάρτησε φωτογραφία με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, σχηματίζοντας μια καρδιά με τα χέρια της η παρουσιάστρια και έγραψε: "Χρόνια πολλά αγάπη μου. Να χαίρεστε όσους αγαπάτε!".

Τέλος, η γλυκιά Φαίη Σκορδά απαθανάτισε την στιγμή που τα παιδάκια της κόβουν την βασιλόπιτα της Πρωτοχρονιάς με το που μπήκε το 2021!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες των Ελλήνων celebrities!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved