Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Ποζάρουν μπροστά από το δέντρο και μοιράζουν ευχές!
Showbiz

Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Ποζάρουν μπροστά από το δέντρο και μοιράζουν ευχές!

Το νέο έτος υποδέχτηκαν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια και ευχήθηκαν με την σειρά τους για το 2021!

Το ζευγάρι πόζαρε μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους και μαζί με τους τετράποδους φίλους τους ευχήθηκαν για το νέο έτος.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανάρτησε την εν λόγω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ένα τεράστιο κύμα αγάπης και σχολίων κατέκλυσε το προφίλ της παρουσιάστριας!

Η δημοφιλής παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την φωτογραφία: «Καλή χρονιά και πάλι σε όλους μας! Ακολουθούν οικογενειακές ευχές εμπνευσμένες από προσωπικά βιώματα. Λέμον (ο ατίθασος εξερευνητής): Σας εύχομαι να μην σταματήσετε ποτέ να εξερευνείτε και να νιώθετε ελεύθεροι! Άρης (ο σπιτόγατος): Σας εύχομαι να είστε πάντα υγιείς, ασφαλείς και να περιβάλλεστε από ανθρώπους που σας αγαπούν! Ζάννη (η μαχήτρια της ζωής): Σας εύχομαι παρά την οποιαδήποτε δυσκολία να ζείτε το κάθε λεπτό με ενέργεια, με πάθος σαν να είναι το τελευταίο!».

Και συμπλήρωσε: «Μετά από όλα αυτά λίγα μένουν για μας! Αγάπη-αγάπη-αγάπη είναι η τελευταία μας ευχή γιατί την αγάπη όταν την προσφέρεις απλόχερα σου επιστρέφεται στο δεκαπλάσιο (και βάλε)! 2021 Καλωσήρθες!».

Δείτε την φωτογραφία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved