Μαυρίδης: Η οικογενειακή φωτό με τη σύντροφό του και οι ευχές μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό
Showbiz

Μαυρίδης: Η οικογενειακή φωτό με τη σύντροφό του και οι ευχές μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό

Ο Γιώργος Μαυρίδης δεν θα ξεχάσει ποτέ τη χρονιά που πέρασε, μετά τη σοβαρή περιπέτειά του με τον κορονοϊό που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, τόσο εκείνον όσο και τη σύντροφό του. 

Έτσι, οι ευχές του για το νέο έτος δεν θα μπορούσαν παρά να έχουν σχέση με την πανδημία μιας και ο ίδιος αλλά και οι άνθρωποι που αγαπά, κυρίως η σύντροφός του Κρίστη Καθαργιά έζησαν τον εφιάλτη από πρώτο χέρι.

Με μία πολύ τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ο γνωστός παρουσιαστής και η σύντροφός του μαζί με αγαπημένα τους πρόσωπα έστειλαν τις ευχές τους για το 2021 που μόλις έφτασε. Ο παρουσιαστής έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη συγκεκριμένη φωτό:

«Δεν μπορώ να ευχηθώ το 2021 να μας δώσει αυτό που μας πήρε το 2020 γιατί οι άνθρωποι που χάσαμε αυτό τον χρόνο δυστυχώς δεν μπορούν να γυρίσουν πίσω.
Μπορούμε όμως, όσοι μείναμε σε τούτο εδώ τον κόσμο , να κάνουμε οτι περνάει από το χέρι μας για μια καλύτερη ζωή και ειδικά σε αυτούς που το χρειάζονται περισσότερο και μακάρι να είμαστε και του χρόνου εδώ όλοι, για να ανταλλάσσουμε ευχές.
Καλή Χρόνια λοιπόν σε όλους με υγεία, αγάπη και ραντεβού το 22 οι ίδιοι και ακόμα περισσότεροι!».

Δείτε την εν λόγω φωτογραφία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved