Άγριες μέλισσες: Κωστής Σαββιδάκης: Πόσο άλλαξε η ζωή του λόγω της σειράς;
Showbiz

Άγριες μέλισσες: Κωστής Σαββιδάκης: Πόσο άλλαξε η ζωή του λόγω της σειράς;

Ο Κωστής Σαββιδάκης, υποδύεται τον παπά-Γρηγόρη στις Άγριες μέλισσες.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη σειρά σε πρόσφατη συνέντευξή του!

Πόσο άλλαξε η ζωή σας με τη συμμετοχή σας σε αυτή τη σειρά;

«Σχεδόν καθόλου, γιατί μας την έχει αλλάξει ο κορονοϊός! Δεν έχουμε προλάβει να απολαύσουμε όλο αυτό που γίνεται. Προσπαθούμε τόσα χρόνια να κάνουμε μια επιτυχία και τώρα που μας έκατσε μας φόρεσαν τη μάσκα και δεν μας αναγνωρίζει κανείς (γέλια)».

Σας προβληματίζει το επόμενο βήμα σας;

«Υπάρχει αυτή η απορία... Νομίζω ότι είναι σοφός ο Κύριος, οπότε θα βάλει το χέρι του για το επόμενο βήμα. Το θέμα είναι να είμαστε καλά, να έχουμε την υγεία μας, να βγάλουμε τις μάσκες, να φτάσουμε σε σημείο να πούμε "αγκαλιαζόμαστε και φιλιόμαστε πάλι". Είμαστε μεσογειακός λαός εμείς, δεν τα μπορούμε αυτά τα "μακριά κι αγαπημένοι". Ας φτάσουμε σε αυτό και θα δούμε μετά τι θα γίνει από δουλειά».

Φοβάστε μήπως η πανδημία μας αφήσει θέματα;

«Τις προάλλες κάναμε, όπως πάντα, πρόβα με τις μάσκες μας και όταν ξεκίνησε το γύρισμα τις βγάλαμε. Αφού ολοκληρώθηκε όμως, διαπιστώσαμε πως ένας συνάδελφος τη φορούσε ακόμα. Κανένας μας δεν το είχε προσέξει και μετά παγώσαμε. Από τη στιγμή που μπήκε η μάσκα στη ζωή μας και έχει μείνει τόσο καιρό, όλα άλλαξαν. Η συνήθεια είναι κακό πράγμα. Έχει ήδη κάνει μεγάλη ζημιά όλο αυτό σε πολύ κόσμο. Τίποτα μετά δεν θα είναι ξανά το ίδιο. Φοβάμαι πως ακόμα και η χαιρετούρα με τις αγκωνιές ίσως γίνει μόδα και το κρατήσουμε».

Έχετε λάβει περισσότερες χαρές ή πίκρες από το επάγγελμα σας;

«Από παλιά, όταν έβλεπα τη μαυρίλα ή ότι κάπου δεν αναπνέω καλά, έφευγα πριν σκάσω, πριν εκραγώ. Δεν θέλω να έρθω σε σύγκρουση, να χαλάσω την καρδούλα, την ψυχούλα και τη διάθεση μου. Στο κακό και στο σκοτάδι απομακρύνομαι».

Το θέατρο περνά πολύ δύσκολα με την πανδημία...

«Πάρα πολλοί συνάδελφοι πεινάνε πια. Πάλι καλά που υπάρχει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών με τον Σπύρο Μπιμπίλα και το Σπίτι του Ηθοποιού με την Άννα Φόνσου και βοηθούν όσο μπορούν, αλλά δεν φτάνει. Αν το κράτος δεν κάνει κάποια πράγματα, έχουμε τελειώσει».

Είστε πολύ δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σας έχουν φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση;

«Η σεξουαλική παρενόχληση πάει κι έρχεται, γίνεται ένας ψιλοχαμός. Πέρα από αυτό, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θέλουν να τσακωθούν, θα σ' την πουν μόνο και μόνο για τον καβγά. Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία», είπε ο Κωστής Σαββιδάκης στο tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved