Showbiz

Χριστίνα Ψάλτη: Η καταπληκτική ομοιότητα της κόρης της με τον σύντροφό της!

Η Χριστίνα Ψάλτη, σε αντίθεση με πολλούς από εμάς που πιστεύουμε πως το 2020 που μόλις έφυγε ήταν από τις χειρότερες χρονιές, νιώθει πως ήταν η χρονιά της. 

Και όχι άδικα αφού έγινε για πρώτη φορά μανούλα, αποκτώντας τη μοναχοκόρη της που είναι για την ίδια όλη της η ζωή.

Μετά τον θάνατο του αξέχαστου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, η Χριστίνα πέρασε δύσκολα. Πένθησε και για αρκετό καιρό έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλοντας να ανασυγκροτηθεί για να προχωρήσει.

Και τελικά προχώρησε με τον πλέον δυναμικό τρόπο. Γνώρισε τον άντρα που θα της χάριζε το πολυτιμότερο δώρο, την κόρη της.

Ο λόγος για τον επιχειρηματία Αντώνη Κάρδαρη, ο οποίος δραστηριοποι­είται στον χώρο της εστίασης και δεν έχει καμία σχέση με τη σόουμπιζ. Εδώ και περίπου δύο χρόνια έχουν αποφασίσει να μοιράζονται τα πάντα μαζί και μάλιστα πέρυσι τον Οκτώβριο έγινε γνωστό ότι συγκατοίκησαν και κάτω από την ίδια στέγη σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. «Μια αγκαλιά και έναν άνθρωπο να μας αγαπάει τις στιγμές που δεν ξέρουμε πώς να αγαπάμε εμείς τον εαυτό μας» είχε γράψει τότε σε μία ανάρτησή της η Χριστίνα Ψάλτη.

Η ηθοποιός επανήλθε με μία νέα ανάρτηση για να μας πείσει πως είναι πλέον πραγματικά ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή, κάνοντας συγχρόνως και τον απολογισμό της.

«Τον χρόνο που μόλις πέρασε τον αγαπώ πολύ... Γιατί μου έφερε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου... την υγιέστατη και πανέμορφη κόρη μου!! Με δίδαξε να συγχωρώ αλλά να διαγράφω από τη ζωή μου οριστικά ανθρώπους που με απογοήτευσαν και να προχωράω μπροστά.. Έτσι είναι η ζωή... Η ζωή όμως έχει και πολλές ομορφιές... Αυτές τις ομορφιές κρατάω και για αυτές ζω... Είμαι ευγνώμων στον Θεό, στην ζωή μου το είχα και το έχω. Είμαι ευγνώμων που ό,τι έχω το θέλω πολύ..!!✨ Εύχομαι και πιστεύω σε ένα ακόμα πιο όμορφο, υγιές 2021 με αμέτρητα ευτυχισμένα χαμόγελα, σαν και αυτά της κόρης μου!! Το πανέμορφο αγοράκι της φωτογραφίας είναι ο άντρας μου και πατέρας της κόρης μου που είναι ίδιος με την κόρη μου ή η κόρη μου είναι ίδια με τον πατέρα της..!!» έγραψε η Χριστίνα Ψάλτη, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του συντρόφου της για την οποία υποστηρίζει πως σ' αυτή ο σύντροφός της μοιάζει πάρα πολύ στην κόρη της. Ή το αντίθετο! Πάντως, τώρα έχουμε μία ιδέα για το πώς είναι η κόρη της μιας και η ευτυχισμένη μαμά δεν θέλει να εκθέτει τη μικρούλα της στα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved