Mad Video Music Awards 2020: Οι πιο σημαντικές στιγμές της βραδιάς, οι απονομές και τα λαμπερά acts
Showbiz

Mad Video Music Awards 2020: Οι πιο σημαντικές στιγμές της βραδιάς, οι απονομές και τα λαμπερά acts

Mad Video Music Awards 2020: Η βραδιά απονομής των βραβείων Mad τα είχε όλα. Λάμψη, μοναδικούς καλεσμένους και φυσικά πολλή και καλή μουσική αλλά και συγκίνηση. 

Ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός, τα Mad Video Music Awards 2020 προβλήθηκε για 17η χρονιά, προσφέροντας συναρπαστικές στιγμές κι έντονες συγκινήσεις, φωτίζοντας τη δύναμη της μουσικής!

Τα Mad Video Music Awards 2020 σε συνεργασία με το MEGA παρουσίασαν ένα υψηλών προδιαγραφών αποτέλεσμα και σε επίπεδο παραγωγής και εικόνας, χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τις κινηματογραφικές τύπου κάμερες ARRI ALEXA.

Ο Mad Clip με τη Josephine, η Λένα Ζευγαρά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Toquel, η Τάμτα, ο SNIK, η Έλενα Παπαρίζου με τον Solmeister και τη Marseaux, οι ΜΕΛΙSSES με τη Natasha Kay χάρισαν έντονες μουσικές στιγμές από τη σκηνή των Mad Video Music Awards 2020!

Όπως κάθε χρόνο, ο μοναδικός θεσμός μουσικών βραβείων της χώρας, τα Mad Video Music Awards 2020 παρουσίασαν δυνατές απονομές & βραβεύσεις με ανατρεπτικούς απονεμητές, οι οποίοι προέρχονται από το χώρο της μουσικής, της τηλεόρασης, του θεάτρου, αλλά και του αθλητισμού και έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό στίγμα!

Για το «Best Hip-Hop Urban Video», η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Ιωάννα Τούνη παρέδωσαν το βραβείο στον Mad Clip για την επιτυχία «Hustla».

Η Φελίσια Λαπάτη και η Super Κική απένειμαν το βραβείο για το «Best Hip-Hop Track» στον Toquel για το τραγούδι «Business».

Στα Mad Video Music Awards 2020, η Τάμτα και ο Snik παρέλαβαν το βραβείο «Best Video Of The Year» για το τραγούδι «Senorita» από τον Αντώνη Δημητριάδη και τη Ζωή Δημητράκου. Μάλιστα ο Αντώνης Δημητριάδης ανέβηκε σε ένα μπαούλο προκειμένου να φτάσει στο... ύψος την συμπαρουσιάστριά του. Δείτε το βίντεο:

Το «Δεν Έχω Ιδέα» από το Χρήστο Μάστορα βραβεύτηκε ως «Best Song» από τον πρώην πρωταθλητή Πύρρο Δήμα.

Στα φετινά VMA η Έλενα Παπαρίζου παρέλαβε από τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τη Μαρία Σολωμού το «Best Female Adult». Μάλιστα η τραγουδίστρια αποκάλυψε και τη μεγαλύτερη επιθυμία της λέγοντας χαρακτηριστικά: "Θα ήθελα να παραμείνω στη σκηνή για άλλα 20 χρόνια". Δείτε το βίντεο.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Konnie Metaxa παρέδωσαν το «Best Female Modern» στην Ελένη Φουρέιρα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρέλαβε το «Best Male Adult» από την Ελεονώρα Μελέτη.

Το «Best Male Modern» των Mad Video Music Awards 2020 απονεμήθηκε στον SΝΙΚ από τη Δανάη Μπάρκα.

Η Ilenia Williams με το Νίκο Γιαννουλίδη απένειμαν το βραβείο «Best Duet» για το «Loquita» της Ελένης Φουρέιρα με τον Claydee.

Η Λένα Ζευγαρά βραβεύθηκε ως «Best New Comer» στη 17η χρονιά των VMA, παραλαμβάνοντας το βραβείο από την Κατερίνα Καινούργιου και το Νίκο Κοκλώνη. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ο Έκτορας Μποτρίνι και η Σάσα Σταμάτη απένειμαν το βραβείο «Best Viral» στους Νικόλα Ράπτη και Φάνη Λαμπρόπουλο για το project «Παρασκευάς».

Τέλος, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Διονύσης Αντζαράκης παρέδωσαν το βραβείο «Best Group» των Mad Video Music Awards 2020 στις MEΛISSES.

Τη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής παρουσίασε ο Θέμης Γεωργαντάς. Το παλμό του backstage μετέφερε η Konnie Metaxa.

Σε ό,τι αφορά τα acts επί σκηνής, τα πάνω κάτω στη σκηνή των MAD VMA έφεραν η Josephine και ο Mad Clip. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος και πιο εμπορικός καλλιτέχνης της γενιάς του, παρουσίασε το νέο τραγούδι του με τίτλο «Θα 'μαι Εδώ» και έστειλε ένα μήνυμα παρηγοριάς και ελπίδας εν μέσω μιας πρωτοφανούς περιόδου. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Μια διαφορετική εκδοχή του διαχρονικού τραγουδιού των U2 «With or without you» παρουσίασε ο Χρήστος Μάστορας. Δείτε το βίντεο:

Το νέο της τραγούδι «Deja Vu» παρουσίασε η Έλενα Παπαρίζου στη τη σκηνή των MAD Video Music Awards 2020.

Η χρονιά που πέρασε τού χάρισε δύο τεράστιες επιτυχίες που ξεπερνούν συνολικά 35 εκατομμύρια views». Έτσι καλωσόρισε ο Θέμης Γεωργαντάς τον Toquel. Δείτε την εμφάνισή του στη σκηνή των Mad Video Music Awards.

H Tάμτα μας μετέφερε στον μαγικό κόσμο της Disney με το «Love is a compass». Δείτε την εμφάνισή της:

O SNIK που βραβεύτηκε στη σημερινή διοργάνωση έδωσε ένα πολύ ωραίο act στη σκηνή των MAD VMA ερμηνεύοντας το τραγούδι «Μillionaire». Δείτε το παρακάτω:

Για πρώτη φορά στη σκηνή του MAD VMA εμφανίστηκε η Λένα Ζευγαρά αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Eλληνίδα «βασίλισσα της ποπ», η Ελένη Φουρέιρα έκανε μια εκρηκτική performance ειδικά για την αποψινή βραδιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved