Νέος έρωτας στην πόλη! Ο bov viveur οδοντίατρος που κέρδισε την καρδιά της ηθοποιού
Showbiz

Νέος έρωτας στην πόλη! Ο bov viveur οδοντίατρος που κέρδισε την καρδιά της ηθοποιού

Ένας νέος έρωτας αποκαλύφθηκε στην ελληνική σόουμπιζ και αφορά έναν από τους πιο γνωστούς οδοντιάτρους της χώρας μας και μία πασίγνωστη ηθοποιό. 

Ο λόγος για τον Ζώη Ζάιντ, έναν πολύ γοητευτικό και πολύ γνωστό στην κοσμική Αθήνα οδοντίατρο, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό είναι σε σχέση με την ηθοποιό Πένυ Αγοραστού, που παρακολουθούμε στην επιτυχημένη σειρά Έλα στη θέση μου.

Η ηθοποιός στην προσωπική της ζωή είναι πολύ χαμηλών τόνων, για αυτό και μέχρι πρότινος κανείς δε γνώριζε ποιος είναι ο άνδρας που έχει καταφέρει να κερδίσει την καρδιά της.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα πριν από περίπου οκτώ μήνες και ήρθαν κοντά. Άρχισαν να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί μέχρι που διαπίστωσαν πως είχαν ερωτευτεί ο ένας τον άλλον.

Ο Ζώης Ζάιντ, σύμφωνα με τη Real, είναι χειρουργός οδοντίατρος με ειδίκευση στην αισθητική οδοντιατρική και στα εμφυτεύματα, και εδώ και περίπου μία δεκαετία διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά οδοντιατρεία στα νότια προάστια.

Και επειδή πρόκειται για σχέση... καραντίνας μιας και όσο καιρό είναι μαζί, μας ταλαιπωρεί και η πανδημία, οι δυο τους δεν έχουν καταφέρει να κάνουν τις εξορμήσεις που θα ήθελαν. Παρ' όλα αυτά κατάφεραν να κάνουν κάποιες εξορμήσεις σε μερικά από τα ομορφότερα μέρη της χώρας μας. Δείτε φωτογραφίες του γοητευτικού οδοντιάτρου και της ηθοποιού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved