Ελένη Μενεγάκη: Οι ευχές για το νέο έτος και τα κιλά της… καραντίνας!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Οι ευχές για το νέο έτος και τα κιλά της… καραντίνας!

Μια ακόμη απίθανη φωτογραφία μετά τον ερχομό του νέου έτους πόσταρε η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H παρουσιάστρια μετά την φωτογραφία με το φλουρί, το οποίο κέρδισε εκείνη, ανέβασε μια ακόμη δίνοντας μας ευχές για το νέο έτος.

«Σου δίνω μόνο δυο ευχές για τον καινούριο χρόνο πάμπλουτος να είσαι στην χαρά και πάμπτωχος στον πόνο ! ( κάπου το διάβασα κ μου άρεσε πολύ !) #eleni ❤️», έγραψε η ίδια με τους επώνυμους φίλους της να γεμίζουν το προφίλ της ευχές.

Αυτό όμως που εμείς παρατηρήσαμε είναι πως η Ελένη έχει τσιμπήσει κιλάκια και πώς αλλιώς αφού λίγο η καραντίνα, λίγο τα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα, του έδωσε και κατάλαβε.

Εξάλλου και η ίδια το έχει πει, πως όταν χαλαρώνει, απολαμβάνει κάθε στιγμή και ανάμεσα σε αυτές είναι και το καλό φαγητό. Έτσι λοιπόν εξηγείται και η κοιλίτσα που πολλοί έσπευσαν να χαρακτηρίσουν «κοιλίτσα εγκυμοσύνης».

Σε αυτή την τελευταία της φωτογραφία, μέσα από την οποία μοίρασε τις ευχές της, φορά ένα πουλόβερ και η κοντινή λήψη της, δείχνει το πρόσωπό της ελαφρώς πιο στρογγυλεμένο από ότι είναι συνήθως.

Δεν παύει όμως να είναι μια κούκλα αφού και αυτά τα δυο – τρία κιλάκια που μπορεί να έχει βάλει, της πάνε θαυμάσια.

Η ίδια μάλιστα έχει πει πως όταν θέλει να «στεγνώσει» και να διώξει από πάνω της περιττά κιλά, ακολουθεί συγκεκριμένο διατροφολόγιο και αμέσως επανέρχεται στο βάρος που επιθυμεί.

Δες τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved