Κι όμως, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσαν το ίδιο φόρεμα
Showbiz

Κι όμως, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσαν το ίδιο φόρεμα

Ιωάννα Μαλέσκου: Εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και το instagram έκανε "πάρτι" με το styling της παρουσιάστριας.

Τις μάθαμε αρκετά καλά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, όπου και γνώρισαν γρήγορα μεγάλη δημοσιότητα, η καθεμιά για τους δικούς της λόγους. Η Ιωάννα Μαλέσκου, αποδέχτηκε την πρόταση του ΣΚΑΙ κι έτσι την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή, Love It.

Από την άλλη η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είχε συμμετάσχει στο τηλεπαιχνίδι Deal, ωστόσο αργότερα έγινε δεκτή από την παραγωγή του ΣΚΑΙ προκειμένου να βρίσκεται στο νέο Big Brother.

Και ποιος θα το φανταζόταν στην αρχή, πως παρά τον εκρηκτικό της χαρακτήρα και τους απίστευτους τσακωμούς στο ριάλιτι, η Άννα Μαρία θα κατάφερνε να φτάσει μέχρι τον τελικό, κερδίζοντας την πρώτη θέση και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Σε μια από τις πρώτες της συνεντεύξεις μετά το Big Brother, η Άννα Μαρία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, όπου και εμφανίστηκε με μακρύ κόκκινο φόρεμα.

Κι΄ όμως λίγες ημέρες μετά, η Ιωάννα Μαλέσκου επέλεξε το ίδιο φόρεμα προκειμένου να εμφανιστεί στο Πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Δείτε παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved