Νικόλας Βαρθακούρης: «Η μουσική είναι η μεγαλύτερη παντρειά μου»
Showbiz

Νικόλας Βαρθακούρης: «Η μουσική είναι η μεγαλύτερη παντρειά μου»

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε ο Νικόλας Βαρθακούρης και μίλησε για όλους και για όλα.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι, εκτός από το ταλέντο, και η καλλιτεχνική γέννηση του good job micky είναι -σημειολογικά τουλάχιστον- ουρανοκατέβατη, αφού η αγοραπωλησία ενός ήταν η αφορμή για να συναντήσει το καλλιτεχνικό alter ego του, τον συνθέτη και παραγωγό Ερμή Γεραγίδη.

«Με τον Ερμή δουλεύουμε από τις αρχές Οκτώβρη πέρυσι. Έχουμε την καλύτερη πνευματική σύνδεση που μπορεί να έχουν δύο άνθρωποι. Με τη μία βγάλαμε καλή μουσική. Η πρώτη μας κουβέντα ήταν το πρώτο μας κομμάτι. Ήταν ανάγκη και των δυο μας. Βρήκαμε ο ένας στον άλλον ένα καλλιτεχνικό καταφύγιο», λέει ο good job micky.

Μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι με πατέρα τον Γιάννη Πάριο η μουσική είναι εγγεγραμμένη στο DΝΑ του ή έστω υπήρξε ένα καθημερινό βίωμα που λειτούργησε τελικά ως παράδειγμα.

Για τον 25χρονο καλλιτέχνη είναι κάτι παραπάνω.

«Η μουσική ήταν κάλεσμα, είναι η αποστολή μου», λέει.

«Είναι ο λόγος που είμαι εδώ. Τη μουσική την αποδέχτηκα ως σκοπό μου. Πάντα μου ψιθύριζε, πάντα μου το έλεγε, αλλά δεν ήθελα το ακούσω.

Την πρώτη φορά που το άκουσα με ωριμότητα ήταν στα 16 μου. Τότε έπαιζα μπάσκετ και το συνέχισα για πολύ ακόμα, μέχρι τα 19-20 μου. Μέχρι που τραυματίστηκα. Αλλά παράλληλοι είχα αρχίσει να κάνω μουσική. Την ακόνιζα. Με το που ένιωσα ώριμος αρκετά και κατάλαβα ότι η μουσική μου βρίσκεται στο επίπεδο που θέλω να είναι, την έβγαλα. Τότε αποφάσισα ότι πρέπει να εκτεθεί. Η μουσική μου είναι ένα δώρο που δεν ανήκει ούτε σε μένα τον ίδιο. Εγώ λειτουργώ ως ενδιάμεσος».

Όταν του λες πως η περιγραφή του, εκτός από μαγική, ακούγεται κάπως βαριά, το μόνο που έχει να απαντήσει είναι πως ο ίδιος ήταν καθ' όλα προετοιμασμένος.

«Εγώ ήμουν γι' αυτό. Δεν μου είναι βάρος. Ίσως είναι βαρύ να το ακούει κάποιος. Είναι ο σκοπός της ζωής μου και έχω αφοσιωθεί σε αυτό. Μόνο σε αυτό. Έχουμε καταντήσει σπαστικοί με τον συνεργάτη μου, τον Ερμή, και δεν μπορούμε να συζητήσουμε για τίποτα άλλο. Ραντεβού να βγεις μαζί μας θα σου μιλήσουμε μόνο για μουσική. Η μουσική είναι η μεγαλύτερη παντρειά μου. Είναι η γυναίκα που θα φοβούνται οι γυναίκες που θα έχω στη ζωή μου». Είπε ο Νικόλας Βαρθακούρης στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved