Καφέ της Χαράς: Μπιμπίλας: «Ο Χάρης Ρώμας μου χρωστούσε έναν τέτοιο ρόλο»
Showbiz

Καφέ της Χαράς: Μπιμπίλας: «Ο Χάρης Ρώμας μου χρωστούσε έναν τέτοιο ρόλο»

Φέτος απολαύσαμε τον Σπύρο Μπιμπίλα στο Καφέ της Χαράς σε έναν ρόλο λίγο… διαφορετικό απ’ ότι έχουμε συνηθίσει.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε φυσικά και γι’ αυτό.

Ανατρεπτικός και κόντρα ρόλος στο «Καφέ της Χαράς» που σε βλέπουμε φέτος;

Λίγο μεν αλλά πολύ καλό. Με τον Χάρη έχουμε συνεργαστεί και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Μου το χρωστούσε ένα ρόλο τόσο αντίθετο από εμένα από εκείνον που με στάμπαρε από τους «Μεν και Δεν». Τόσο κόντρα σε εμένα. Γιατί πιστεύω πως είμαι ένας ηθοποιός που μπορώ να παίξω τρελή κωμωδία αλλά και πολύ δραματικό ρόλο και το έχω αποδείξει. Μπορώ να παίξω τα πάντα. Όλους τους ρόλους νέους, γέρους, γκέι, τραβεστί.

Κάθε χρόνο το ημερολόγιο τον ΤΑΣΕΗ δίνει μια ανάσα οικονομική;

Το ημερολόγιο του σωματείου κάθε χρόνο δίνει μεγάλη βοήθεια στους ανθρώπους που την χρειάζονται. Ξεκίνησε πριν 4 χρόνια και είδαμε πως έχει μια δόση βοηθείας αλλά πραγματικά είναι πάντα συλλεκτικά τα ημερολόγια μας. Και φέτος έχουμε και ένα αφιέρωμα στην Μιμή Ντενίση που ανεβάζει ιστορικά έργα και πάντα είναι πρόθυμη να βοηθήσει από τους πρώτους ανθρώπους.

Βοήθησαν άλλοι ηθοποιοί σε όλο αυτό Σπύρο; Έδωσαν χρήματα για βοήθεια;

Πολλοί ηθοποιοί έτρεξαν να βοηθήσουν αμέσως μόλις έγινε το πρόβλημα. Είναι πολύ τιμητικό για όλους αυτούς που πραγματικά είναι άνθρωποι πάνω από όλα και αγκαλιάζουν τον συνάνθρωπο. Από τους πρώτους που βοήθησαν και έτρεξαν να δώσουν χρήματα για τις ανάγκες του συλλόγου ήταν ο Φασουλής, ο Μπέζος η Δανδουλάκη, η Πιταράκη, η Ασλάνογλου, η Μιμή Ντενίση, ο Άκης Σακελλαρίου και πάρα πολλοί άλλοι. Είναι πολλοί Άννα μου που πραγματικά έδωσαν χρήματα και όλοι εμείς από το σωματείο κάναμε πολλά γεύματα και μοιράσαμε πολλές σακούλες από σούπερ μάρκετ για τους συναδέλφους μας που είχαν ανάγκη. Έχουμε πολλούς νέους άνθρωπος στο ΔΣ του συλλόγου, ένας πολύ γερός σύμμαχός μου είναι ο Ζαχαρίας Ρόχας, που πραγματικά αξίζουν και δίνουν πολλή ζωή και στήριξη σε όλο αυτό που κάνουμε. Θέλω να πιστεύω μέχρι να τελειώσει όλο αυτό που περνάμε θα έχουμε καταφέρει να γραφτούν πολλοί ακόμα στο Σωματείο και να ξεπεράσουμε κάθε πρόβλημα, είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved