Αποκλειστικό: Γαρυφάλλου: Η πρεμιέρα και τα λόγια του Καρατζαφέρη που τη συγκίνησαν
Showbiz

Αποκλειστικό: Γαρυφάλλου: Η πρεμιέρα και τα λόγια του Καρατζαφέρη που τη συγκίνησαν

Η Γωγώ Γαρυφάλλου, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το gossip-tv.gr, έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΑΡΤ με τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή «Π-άρτ-α όλα».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μίλησε στο gossip-tv.gr για την πρεμιέρα της και δεν δίστασε να μας αποκαλύψει ότι συγκινήθηκε πάρα πολύ με τα λόγια του Γιώργου Καρατζαφέρη, ο οποίος της μίλησε όπως θα της μιλούσε ο πατέρας της, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

«Είμαι ευγνώμων και το ΑΡΤ είναι ένα κανάλι στο οποίο ήθελα χρόνια να είμαι! Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Έκανα πρεμιέρα, ναι και μάλιστα την πρώτη εκπομπή την αφιέρωσα στον μπαμπά μου που "έφυγε" πρόσφατα από κοντά μας. Ο μπαμπάς μου είναι ο φύλακας άγγελός μου, που με προσέχει και με καμαρώνει από εκεί ψηλά», είπε η Γωγώ Γαρυφάλλου και συνέχισε:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κ. Καρατζαφέρη που μου έδωσε την ευκαιρία και με άφησε να εκφραστώ και να είμαι ο εαυτός μου. Όταν άνοιξα την πόρτα του γραφείου, μου είπε "συγχαρητήρια, ήσουν πολύ καλή", ήταν για μένα μια ανακούφιση, ένιωσα όμορφα και συγκινήθηκα γιατί αυτό το πράγμα, με αυτόν τον τρόπο θα μου έλεγε και ο μπαμπάς μου. Και είναι πολύ σημαντικό να στο λέει αυτό ένας άνθρωπος με τέτοια εμπειρία και τέτοιες γνώσεις»!

Πάρτε μια γεύση από τη νέα της εκπομπή στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved