Ρένος Χαραλαμπίδης: «Η δεύτερη καραντίνα με βρήκε κουρασμένο από την πρώτη»
Showbiz

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Η δεύτερη καραντίνα με βρήκε κουρασμένο από την πρώτη»

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε για την δυσκολία της δεύτερης καραντίνας αλλά και για το σίριαλ που πρωταγωνιστεί  "Η Τούρτα της μαμάς" στην ΕΡΤ.

Οι φετινές εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μας βρήκαν σε καραντίνα.

Πίστευα ότι θ' αντιμετώπιζα πιο εύκολα την καραντίνα, αλλά τελικά η δεύτερη καραντίνα με βάρυνε περισσότερο απ' ό,τι περίμενα.

Γιατί σου συνέβη αυτό;

Γιατί με βρήκε πολύ κουρασμένο. Είχα κουραστεί από την προηγούμενη καραντίνα, τα πολύ έντονα μέτρα που ακολουθούσα όλο το καλοκαίρι και έρχεται κι αυτή εδώ τώρα, που ήταν αναμενόμενη, όπου με βρίσκει κουρασμένο, κυρίως ψυχικά. Όμως έχω την τύχη, έστω και σε δύσκολες συνθήκες, να κάνω γυρίσματα για τη σειρά "Τα καλύτερά μας χρόνια", ένα σίριαλ της ΕΡΤ, που κάνει επιτυχία φέτος, κι αυτό με αναζωογονεί. Είχαμε πολλά χρόνια να σε παρακολουθήσουμε στην τηλεόραση. Επιστρέφω στην τηλεόραση μετά από την τελευταία μου επιτυχία, που ήταν το 2013, με τη σειρά "Τα παντελόνια κάτω", πάλι σε μια κρίσιμη εποχή για την ελληνική τηλεόραση, όπου τότε άρχισαν.

Αυτό είναι επίπονο για έναν επαγγελματία ηθοποιό.

Απαιτεί προετοιμασία από το σπίτι. Τώρα με την καραντίνα έχω πολύ χρόνο να μελετάω, να διαβάζω, το πώς να παίξω...Αλλά είναι επίπονο. Αν είχα περισσότερες σκηνές σε κάθε επεισόδιο, δε θα μπορούσα να αποδώσω στο βαθμό που θα ήθελα, έχει δουλειά, έχει όγκο, κάνω πρόβες μόνος μου.

Πρόκειται για ένα σίριαλ εποχής...

Είναι ένα σίριαλ εποχής, με καλλιτεχνικές φιλοδοξίες, που και εικαστικά καταφέρνει να πιάσει τους στόχους, η αναπαράσταση είναι τέλεια, δεν υπάρχει κανείς να πει ότι κάπου ξεφεύγουμε. Οι διάλογοι και το σενάριο είναι εύστοχοι, σε υψηλό επίπεδο, από την Κατερίνα Μπέη και το Νίκο Απειρανθίτη. Η τηλεθέαση και η κριτική, έδειξε ότι πρόκειται για ένα σίριαλ τη$ καλλιτεχνικής ελληνικής τηλεόρασης, που τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί.

Εννοείς ότι είναι αυτό που λέει μεγάλη μερίδα του κοινού, "όλα βράζουν σ' ένα καζάνι";

Ναι, δεν έχει λάθος αυτό που λες... Νομίζω ότι είναι το αποτέλεσμα της κρίσης, της 10ετούς περιπέτειας αυτού που έζησε η χώρα μας.

Ο ηθοποιός είναι άμοιρος ευθυνών; Ενώ όλοι οι καλλιτέχνες μιλούν συχνό για ανεβασμένο τον πήχη, πάρα πολλές περιπτώσεις μας δείχνουν ότι ο πήχης πέφτει κατακόρυφα.

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβομαι και καταλαβαίνω την αγωνία του ηθοποιού να επιβιώσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved