Αναγνωρίζετε το έφηβο κορίτσι στη φωτό; Είναι πασίγνωστη τραγουδίστρια!
Showbiz

Αναγνωρίζετε το έφηβο κορίτσι στη φωτό; Είναι πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Με αφορμή τα γενέθλιά της, η γνωστή τραγουδίστρια ανάρτησε την φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται, αρκετά χρόνια πριν, όταν ήταν έφηβη!

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι, όπου πριν από μια εβδομάδα περίπου γιόρτασε τα γενέθλιά της και μοιράστηκε με τους θαυμαστές της, την συγκεκριμένη φωτογραφία!

Η Μαρίνα Σάττι είναι εντελώς αγνώριστη σε σχέση με την τότε ηλικία της. Έχει ομορφύνει αρκετά και δεν θυμίζει το κοριτσάκι στη φωτογραφία με μαλλιά μπούκλες.

Η γνωστή τραγουδίστρια αυτήν την περίοδο μένει σπίτι και απέχει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μιας και η πανδημία του κορονοϊού που πλήττει τους τελευταίους μήνες την χώρα μας δεν της επιτρέπει να εμφανιστεί σε κάποια μουσική σκηνή.

Η Μαρίνα Σάττι παρ’ όλα αυτά είναι πολύ ενεργή στον κόσμο των social media και από εκεί επικοινωνεί καθημερινά με τους θαυμαστές της, μοιράζοντας μαζί τους φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Πολλές φορές η τραγουδίστρια, βγαίνει για περπάτημα στο κέντρο της Αθήνας για να απαλλαγεί από τον εγκλεισμό της καραντίνας για τον κορονοϊό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved