Θρίλερ για γνωστή ηθοποιό - Ανακοίνωσαν τον θάνατό της, αλλά ζει!
Showbiz

Θρίλερ για γνωστή ηθοποιό - Ανακοίνωσαν τον θάνατό της, αλλά ζει!

 Σε ένα απίστευτο θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση «θανάτου» γνωστής ηθοποιού. Ο εκπρόσωπός της διέψευσε τον θάνατό της, τον οποίο ο ίδιος είχε ανακοινώσει…

Ο ατζέντης της Mike Pingel, ανακοίνωσε ότι η Tanya Roberts, γνωστή για τον ρόλο της στην ταινία του Τζέιμς Μποντ «A View to a Kill» αλλά και για το περίφημο «Σίνα, η Βασίλισσα της Ζούγκλας», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών. Η εν λόγω είδηση έκανε το γύρο του κόσμου και ο ίδιος δήλωσε αργότερα στο Associated Press ότι η ηθοποιός είναι ζωντανή.

Σύμφωνα με τον ίδιο η κατάσταση της υγείας της ηθοποιού είναι πολύ σοβαρή.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ηθοποιός κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο Mike Pingel είπε ότι εσφαλμένα δήλωσε ότι η Tanya Roberts πέθανε, παρασυρόμενος από όσα του είπε ο σύντροφός της. Σύμφωνα με τον Pingel, του τηλεφώνησαν από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η Tanya Roberts και του είπαν ότι η ηθοποιός είναι ζωντανή και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική. «Δεν είναι καλά τα πράγματα» είπε ο Pingel στο πρακτορείο PA, σύμφωνα με το BBC.

Και ο σύζυγός της Lance O’Brien έμαθε ότι η ηθοποιός ζει ενώ έδινε τηλεοπτική συνέντευξη.

Συγκεκριμένα μιλούσε στην εκπομπή Inside Edition όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα. Μετά το τηλεφώνημα ο σύζυγος της Roberts σοκαρισμένος ακούγεται να λέει: «τώρα μου λέτε ότι είναι ζωντανή;». Και είπε στον αέρα της εκπομπής:«Από το νοσοκομείο ήταν και μου λένε ότι είναι ζωντανή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved