Βίκυ Καγιά: «Δε συγχωρώ την προδοσία, είμαι πάρα πολύ συναισθηματική»
Showbiz

Βίκυ Καγιά: «Δε συγχωρώ την προδοσία, είμαι πάρα πολύ συναισθηματική»

Η Βίκυ Καγιά σε μία σπάνια συνέντευξή της, μίλησε για τον ρόλο της ως μοντέλο, για τον χαρακτήρα της ως άνθρωπος αλλά και για τον όρο model material που χρησιμοποιούσε πολύ όσο καιρό την παρακολουθούσαμε στο GNTM. 

Διαβάστε τι είπε η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο για τη ζωή και την καριέρα της...

Αν περιέγραφες τον εαυτό σου σε ένα κάστιγκ...
Βίκυ Καγιά:

"Είμαι βαθιά αισιόδοξη. Με εξοργίζει η έλλειψη σεβασμού, τα ψέματα και με φοβίζει να μη με αγαπάνε. Δε συγχωρώ την προδοσία, είμαι πάρα πολύ συναισθηματική και αυτό δεν είναι πάντα καλό γιατί σε προδίδουν. Ναι, θα μπορούσα να πω πως δεν "το έχω" με τη διπλωματία".

Αν θα έκανες έκπτωση στις αξίες σου...

"Ποτέ. Το ρομαντισμό, την πίστη στους ανθρώπους και τις αξίες μου δεν τα χάνω, όση προδοσία κι αν έχω βιώσει. Και η αλήθεια είναι ότι έχω ταλαιπωρηθεί πολύ".

Αν είσαι εκδικητική...

"Δε θα σπαταλούσα ποτέ την ενέργειά μου. Η ζωή άλλωστε τα φέρνει έτσι που ο καθένας με μαθηματική ακρίβεια παίρνει αυτό που του αξίζει".

Αν ως ambassador του Beauty Stars Fest πρέπει να δώσεις ένα μήνυμα...

"Αυτός ο θεσμός σημαίνει πάρα πολλά για εμένα και με τιμά που τον εκπροσωπώ ξανά διότι μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία. Δε μου αρέσουν οι αισθητικές παρεμβάσεις και χαίρομαι τη γυναίκα που μεγαλώνει φυσικά. Να βλέπεις τις ρυτίδες και τις εκφράσεις της όταν γελάει, να είναι απενοχοποιημένη. Είναι πολύ ωραίο να αγαπάς τον εαυτό σου μεγαλώνοντας και να αποδέχεσαι τις ατέλειές σου.

Αν έπρεπε να διαλέξεις το κορυφαίο μοντέλο όλων των εποχών...

"Θα διάλεγα δύο: τη Linda Evangelista και την Kate Moss. Και οι δύο χαμαιλέοντες. Και οι δύο ένας λευκός καμβάς που μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις.

Αν είναι εύκολο να γίνεις μοντέλο...

"Πρέπει να έχεις και αστερόσκονη, να ξέρεις να ποζάρεις, να δημιουργείς τάσεις, να εμπνέονται από εσένα σχεδιαστές. Η έννοια του "model material" είναι κάτι με το οποίο γεννιέσαι".

Πηγή: Madame Figaro

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved