Η Αντζελίνα από το Bachelor βρήκε νέο αμόρε και έκανε ρεβεγιόν στην αγκαλιά του
Showbiz

Η Αντζελίνα από το Bachelor βρήκε νέο αμόρε και έκανε ρεβεγιόν στην αγκαλιά του

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποτελεί μακρινό παρελθόν για την Αντζελίνα!

Μπορεί να μην κατάφερε να κλέψει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, κατάφερε ωστόσο να γνωρίσει τον μεγάλο έρωτα, αμέσως μετά το τέλος του ριάλιτι. Η Αντζελίνα Χαλντέντα είναι από τις πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες που πέρασαν από τα ριάλιτι shows τη φετινή σεζόν.

Από την πρώτη στιγμή, η παίκτρια του Bachelor δεν δίστασε να διαφωνήσει με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, αλλά και να ξεπεράσει τα όρια, προκειμένου να κερδίσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ο οποίος τελικά επέλεξε τη Νικολέττα.

Κάτι που όπως φαίνεται, δεν πίκρανε καθόλου την Αντζελίνα, η οποία όχι μόνο άφησε στο παρελθόν το ριάλιτι, αλλά προχώρησε σε νέα σχέση, με νεαρό άνδρα που μας αποκάλυψε μέσω instagram.

Η Αντζελίνα είχε τα γενέθλιά της, τα οποία και γιόρτασε με τον σύντροφό της, ενώ αργότερα υποδέχτηκε το νέο έτος, ποζάροντας στην αγκαλιά του.

"Καλή χρόνια σε όλους από εμένα και τον έρωτα μου με υγεία, ευτυχία, πολύ αγάπη, αισιοδοξία, όνειρα και ότι άλλο επιθυμείτε!!!! Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την στήριξη σας! I love you my baby", έγραψε στο instagram.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved