Γιάννης Μόρτζος: Η επιστροφή στην TV & η μεγάλη πικρία από προηγούμενη σειρά!
Showbiz

Γιάννης Μόρτζος: Η επιστροφή στην TV & η μεγάλη πικρία από προηγούμενη σειρά!

Ο Γιάννης Μόρτζος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του επιστροφή στη σειρά "Χαιρέτα μου τον πλάτανο" αλλά μίλησε και για την πικρία που ένιωσε από προηγούμενη δουλειά!

O Γιάννης Μόρτζος, επιλεκτικός πάντα στις τηλεοπτικές εμφανί­σεις του, επέστρεψε έπειτα από απουσία 15 χρόνων στη μικρή οθόνη και δηλώνει εντυπωσιασμένος από τα όσα συμβαίνουν στον Πλά­τανο, αυτή τη μικρογραφία της ελληνικής κοινωνίας.

Τι σας ιντριγκάρισε στη σειρά;

«Όταν διάβασα τα πρώτα σενάρια για τη σειρά, χάρηκα πολύ. Έχει δράση, είναι καλογραμμένο και έχει μια αξιοπρεπέστατη διανομή. Χωρίς να έχω δουλέψει ξανά με τον Ανδρέα Μορφονιό, διαπίστωσα ότι είναι ένας πολύ σπουδαίος σκηνοθέτης. Διευθύνει χωρίς συγκρούσεις και με μαεστρία αυτή την απαιτητική παραγωγή»

Επιστρέψατε ύστερα, από δεκαπέντε χρόνια απουσίας στη μικρή οθόνη...

«Ύστερα από μια ατυχέστατη σειρά, που ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές, το "Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;". Πικράθηκα πολύ, γιατί σταμάτησε η σειρά και κυρίως για τον τρόπο που σταμάτησε και δεν είχα κουράγιο».

Τι σας έμεινε από εκείνη τη συνεργασία;

«Κρατάω πικρία, γιατί διαβάζοντας τα σενάρια κατάλαβα ότι μπορεί να γίνει πολύ καλή σειρά. Είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στον Αλέξανδρο Ρήγα. Δυστυχώς, δεν γνωρίζω τι έγινε ακριβώς, καθώς πολλά λέγονται, ούτε μου εξήγησαν γιατί σταμάτησε στο έβδομο επεισόδιο».

Οι νέες Θεατρικές σας αναζητήσεις;

«Βρίσκομαι σε ένα στάδιο γιατί, ενώ είμαι σε αναζήτηση, δεν μπορούμε να κάνουμε πρόγραμμα. Είμαι άνθρωπος του θεάτρου. Σε αυτό έδωσα τον εαυτό μου και θα συνεχίσω μέχρι το τέλος. Έρχεται το 2021, που θα γίνουν εκδηλώσεις με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, έχω ένα έργο, για να σκηνοθετήσω και να παίξω, και δεν ξέρω αν θα το κάνω. Είναι η "Δίκη του Καραϊσκάκη", του Γιώργου Χριστοδούλου. Είμαι σε αγωνία. Πικραίνομαι που ακόμη και ο πολιτισμός είναι καπελωμένος από μια αρρώστια», σύμφωνα με το περιοδικό «Τηλεθεατής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved