Ασημακοπούλου: Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις τελειώσει η καραντίνα;
Showbiz

Ασημακοπούλου: Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις τελειώσει η καραντίνα;

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά "Η Φαμίλια" αλλά αναφέρθηκε και στην κατάσταση της πανδημίας του κορονοϊού.

Θα μας περιγράψετε τη Μαίρη;

«Η Μαίρη είναι μια γυναίκα που θέλει να τα καταφέρνει σε όλους τους τομείς της ζωής της. Αυτό την οδηγεί πολλές φορές στο αντίθετο αποτέλεσμα. Έχει μέσα της πολλά στερεότυπα γιο ! το πώς πρέπει να είναι ως μητέρα, ως σύζυγος και ως επαγγελματίας, με αποτέλεσμα να πέφτει πολλές φορές σε τοίχο, Το καλό είναι ότι αναγνωρίζει τις αδυναμίες της και προσπαθεί Ι να τις διορθώσει. Προσπαθεί να εξελιχθεί μέσα από τα τρωτά της σημεία και το καταφέρνει».

Έχετε κοινά με την ηρωίδα σας;

«Είμαι αρκετά αντίθετη ως άνθρωπος. Δεν είμαι τόσο ελεγκτική, ούτε αντιμετωπίζω τις καταστάσεις με τον ίδιο τρόπο. Τη Μαίρη όμως τη συναντώ μέσα σε πολλές γυναίκες, αναγνωρίζω τα κοινά τους στοιχεία και αυτό με κάνει να την κατανοώ καλύτερα»,

Η γνώμη σας για το συμπρωταγωνιστή σας;

«Χαίρομαι πολύ που συνάντησα αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο-καλλιτέχνη. Ο Πυγμαλίωνας μπροστά και πίσω από τις κάμερες είναι υπόδειγμα καλοσύνης, ευγένειας και επαγγελματισμού»,

Τι ξεχωριστό έχει η σειρά και έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού;

«Νομίζω ότι αυτό που αγαπάει ο κόσμος είναι το γεγονός ότι βλέπει κοινά στοιχεία της ζωής του και της καθημερινότητας του με αυτά που βιώνουν οι χαρακτήρες της σειράς. Πάντα γελάμε και κλαίμε με αυτά που θεωρούμε οικεία σε μας».

Η μυθοπλασία είναι στα καλύτερα της. Πώς και γιατί επιστρέψαμε σε αυτό πιστεύετε;

«Η ιστορία δείχνει ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από ποιοτικές δου­λειές. Η μυθοπλασία έχει πολλά να δώσει ακόμα. Κάθε χρόνος που περνάει γίνονται ακόμα με­γαλύτερες προσπάθειες για ν' ανεβεί κι άλλο το επίπεδο των παραγωγών. Αυτό έχει απο­τέλεσμα το κοινό να αγκα­λιάζει και να χειροκροτεί τέτοιου είδους κινήσεις».

Πώς βιώνετε αυτή τη συγκυρία;

«Και για μένα είναι πολύ δύσκολο. Έχω να δω α­γαπημένα μου πρόσωπα εδώ και μήνες. Περιμέ­νω να τελειώσει αυτή η τρομοκρατία κι αυτός ο φόβος που βιώνουμε όλοι, Θέλω να νιώ­σουμε πάλι ελεύ­θεροι, να αγκαλια­στούμε χωρίς καμία δεύτερη σκέψη, να ν μην έχουμε συγκε­κριμένες αποστάσεις μεταξύ μας, να επανέλ­θουμε -όσο γίνεται- στην προηγούμενη ζωή μας».

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε όταν τελειώσει;

«Να πάρω αγκαλιά τους γονείς μου. Έχω να τους αγκαλιάσω σχεδόν ένα χρό­νο, μου φαίνεται αδιανόητο. Εύχομαι, όταν τελειώσει όλο αυτό, να πάρουμε πίσω όλες τις αγκαλιές που στερηθήκαμε!».

Τι φοβάστε, τι αγαπάτε, τι εύχεστε;

«Φοβάμαι το τέλος σε οποια­δήποτε μορφή του. Αγαπώ όλα αυτά που δίνουν νόημα στη ζωή μου! Εύχομαι να μη χάσουμε πο­τέ τη δύναμη, το κουράγιο και την πίστη μας στο ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved