Βάσω Γουλιελμάκη: H δήλωση για τον πρώην σύζυγό της που θα συζητηθεί
Showbiz

Βάσω Γουλιελμάκη: H δήλωση για τον πρώην σύζυγό της που θα συζητηθεί

Βάσω Γουλιελμάκη: Οι δυσκολίες μια γυναίκας να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί και η απόσταση από τον πατέρα του.

Για την καθημερινότητα με την κόρη της, αλλά και την περίοδο της καραντίνας, μίλησε η Βάσω Γουλειλμάκη. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε και για τον πρώην σύζυγό της, Σωκράτη Αλαφούζο, ο οποίος ζει πλέον μόνιμα στο εξωτερικό.

-Ανακάλυψες κάτι που δεν ήξερες για σένα, μέσα στην καραντίνα που βιώνουμε αρκετούς μήνες;

Βρήκα κάτι που είχα ανακαλύψει σε μικρή ηλικία, το πόσο δυνατή είμαι, αλλά κάθε φορά βρίσκω ότι είμαι ακόμα πιο δυνατή, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

-Πώς είναι η συμβίωση με την κόρη σου, καθώς εκείνη βρίσκεται στην εφηβεία, που είναι ένα μεταβατικό στάδιο;

Η συμβίωση μας έχει τα καλά της, αλλά και τα κακά της. Είναι ένα παιδί το οποίο έχει την έπαρση των χρόνων της ζωής που έχει μπροστά της, αλλά δεν έχει τη γνώση, που όλα αυτά έρχονται σε κόντρα πάντα με εκείνα που αντιμετωπίζω εγώ, που έχω τη γνώση, αφού έχουν περάσει κάποια χρόνια στην πλάτη μου, οπότε γνωρίζω καλύτερα κάποια πράγματα. Τα παιδιά σ' αυτές τις ηλικίες νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, ότι μπορούν να τα κάνουν όλα, κι ότι μπορείς να τους τα συγχωρήσεις όλα.


-Ως μαμά, συγχωρείς εύκολα;

Συγχωρώ αρκετά εύκολα και δεν θα έπρεπε, θα έπρεπε να είμαι πιο οριοθετημένη.

Σε σχετική ερώτηση για τον πατέρα του παιδιού της, η ηθοποιός ανέφερε..

«Αλλιώς είναι η μαμά, που είναι από κοντά, η διαφορά είναι πολύ μεγάλη, κι αλλιώς ο μπαμπάς που είναι από μακριά. Όσο κοντά κι αν είσαι, από το skype κι από το διαδίκτυο, αλλιώς είναι αυτός που είναι μέσα στο σπίτι, κι αλλιώς ο..τουρίστας. Βέβαια είναι διαφορετικά, αλλιώς αγαπάς τον έναν που σου λείπει, κι αλλιώς αγαπάς τον άλλο που τον έχεις δεδομένο κι είναι απίκο από το πρωί που θα ξυπνήσεις, μέχρι και το βράδυ που θα κοιμηθείς».

ΠΗΓΗ: ΛΟΙΠΟΝ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved