Βάσω Γουλιελμάκη: Δεν φαντάζεστε πόσα αδέλφια έχει!
Showbiz

Βάσω Γουλιελμάκη: Δεν φαντάζεστε πόσα αδέλφια έχει!

Βάσω Γουλιελμάκη: Οι αποκαλύψεις για την οικογένειά της και η καθημερινότητα με την κόρη της!

Για την καθημερινότητα με την κόρη της, αλλά και για την κρίση του θεάτρου, μίλησε η Βάσω Γουλιελμάκη, η οποία έδωσε τη νέα της συνέντευξη.

-Ποια συμβουλή επαναλαμβάνεις στην κόρη σου σε συχνά χρονικά διαστήματα;

Να μην έχει ανάγκη ποτέ κανέναν στη ζωή της, να μην εξαρτάται από κανέναν, να σπουδάσει, να κάνει αυτό που γουστάρει, να περάσει όμορφα, να γίνει ένας άνθρωπος που θα στέκεται μόνη της στα πόδια της.


-'Εχεις σκεφτεί πώς θα είναι η ζωή σου χωρίς τη συντροφιά της;

Δεν ξέρω, πραγματικά... Και σύντροφο να μην έχω, έχω πάρα πολλές φίλες, πολλούς συγγενείς, είμαστε 9 παιδιά, οπότε η παρέα μου είναι οι αδελφές μου. Έχω 6 αδελφές και 2 αδελφούς κι έτσι δεν αισθάνομαι ότι θα είμαι ποτέ μόνη, έχω τόσο μεγάλη οικογένεια και τόση αγάπη. Οι γυναίκες της ζωής μου έπαιξαν πολύ μεγάλο ρόλο, ήταν πάντα κοντά μου, στις χαρές, στα δύσκολα, στις λύπες, ήταν τόσο υποστηρικτικές. Σκεφτόμαστε από τώρα με την Ελένη, την Κωσταντίνα και τη Μαρίνα, ότι μόλις φύγουν τα παιδιά μας μεγαλώνοντας, θα μένουμε μαζί, πότε στην Αθήνα και πότε στη Θεσσαλονίκη.


-Η δουλειά σου, βάζει νέα δεδομένα στο θέατρο, με πλατφόρμα διαδικτυακή.

Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξο άτομο, πάντα θα βρεθεί κάποια λύση, πάντα θα γίνει κάτι, εκεί που δεν το περιμένεις, έρχεται κάτι ολοκαίνουργιο που σε πάει ακόμα πιο μπροστά, το πιστεύω, είμαι σίγουρη ότι θα συμβεί σε όλους και σε μένα, γιατί δεν έχω σταματήσει και μέσα στην καραντίνα να είμαι δημιουργική, να γράφω, να κάνω τα δικά μου, να διαβάζω και να ψάχνομαι, να δω τι μπορώ να κάνω μέσα από τον χώρο μου και μέσα από αυτά τα πράγματα που έχω τόσα χρόνια δουλέψει, θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες, για μένα προσωπικά το πιστεύω.

ΠΗΓΗ: ΛΟΙΠΟΝ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved