Βάσω Γουλιελμάκη: «Το 2021 θέλω να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα»
Showbiz

Βάσω Γουλιελμάκη: «Το 2021 θέλω να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα»

Βάσω Γουλιελμάκη: Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός για το ρόλο της ως μητέρα

Η Βάσω Γουλιελμάκη υποδέχτηκε τη νέα χρονιά στην αγκαλιά της κόρης της, κάνοντας όνειρα για το μέλλον. Η γνωστή ηθοποιός, έδωσε τη νέα της συνέντευξη, όπου και μίλησε για την καθημερινότητα εντός σπιτιού, αλλά και τα σχέδια που έχουν να κάνουν με τη ζωή της...

-Πώς είναι τα πράγματα για σένα την περίοδο αυτή;


Όπως είναι για όλο τον κόσμο, με τα σκαμπανεβάσματα τους, μια είμαι γεμάτη αισιοδοξία, και μια με πιάνουν οι "μαυρίλες" μου. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα ότι θα ζήσουμε κάτι τέτοιο. Προσπαθώ πάντα, ακόμα και μέσα στη "μαυρίλα", να βλέπω τα θετικά πράγματα, κι εκεί που πάει να με ρίξει, σκέφτομαι κάτι καλό, για να μπορέσω να ορθοποδήσω. Αυτό νομίζω ότι είναι μέσα στον άνθρωπο, το χαρακτηριστικό του, ότι προσαρμόζεται και προσπαθεί να επιβιώσει στις νέες καταστάσεις.



-Ποιες σκέψεις κάνεις;

Πρώτα απ' όλα ότι έχω την υγεία μου, όπως και η κόρη μου, που είναι μια χαρά, πηγαίνει καλά στα μαθήματα της, κι έχει μπροστά της ένα πολύ καλό μέλλον. Σκέφτομαι ότι κανένας από τους δικούς μου δεν έχει "φύγει", είναι όλοι εν ζωή, κάτι πολύ σημαντικό. Βέβαια, αυτό που μετράει, είναι ότι δεν έχω σταματήσει να ονειρεύομαι... Κάνω καθημερινά όνειρα.


-Πού αφορούν τα όνειρα που κάνεις;
Αφορούν σίγουρα τους αγαπημένους μου ανθρώπους, αλλά κι εμένα, που είμαι σε
μια ηλικία που ακόμη έχω πολλά να δώσω, αυτό αισθάνομαι,
καθώς έχω πολλές δυνάμεις. Αυτό είναι που μου επιτρέπει να κάνω
όνειρα για τη δουλειά μου. Όταν κάνεις όνειρα για τη δουλειά σου, μπορείς να κατακτήσει πράγματα και να κάνεις καλύτερο το μέλλον των ανθρώπων που είναι γύρω σου.


-Ανακάλυψες κάτι που δεν ήξερες για σένα, μέσα στην καραντίνα που βιώνουμε αρκετούς μήνες;


Βρήκα κάτι που είχα ανακαλύψει σε μικρή ηλικία, το πόσο δυνατή είμαι, αλλά κάθε φορά βρίσκω ότι είμαι ακόμα πιο δυνατή, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

-Πώς είναι η συμβίωση με την κόρη σου, καθώς εκείνη βρίσκεται στην εφηβεία, που είναι ένα μεταβατικό στάδιο;


Η συμβίωση μας έχει τα καλά της, αλλά και τα κακά της. Είναι ένα παιδί το οποίο έχει την έπαρση των χρόνων της ζωής που έχει μπροστά της, αλλά δεν έχει τη γνώση, που όλα αυτά έρχονται σε κόντρα πάντα με εκείνα που αντιμετωπίζω εγώ, που έχω τη γνώση, αφού έχουν περάσει κάποια χρόνια στην πλάτη μου, οπότε γνωρίζω καλύτερα κάποια πράγματα. Τα παιδιά σ' αυτές τις ηλικίες νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, ότι μπορούν να τα κάνουν όλα, κι ότι μπορείς να του5 τα συγχωρήσει όλα.

-Ως μαμά, συγχωρείς εύκολα;


Συγχωρώ αρκετά εύκολα και δεν θα έπρεπε, θα έπρεπε να είμαι πιο οριοθετημένη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved