Νίκος Πορτοκάλογλου: Η σπάνια φωτό με τα παιδιά του και η ομοιότητα!
Showbiz

Νίκος Πορτοκάλογλου: Η σπάνια φωτό με τα παιδιά του και η ομοιότητα!

Χαμηλών τόνων, ήρεμος και πάντα μελωδικός ο Νίκος Πορτοκάλογλου, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν μας βάζει κάθε Τετάρτη στο Μουσικό κουτί του και μας ταξιδεύει.

Ποτέ δεν είχε περάσει από το μυαλό μας πως ο Νίκος Πορτοκάλογου θα μπορούσε να είναι ένας τόσο καλός οικοδεσπότης εκπομπής. Σκέτη έκπληξη ήταν η απόφαση του να κάνει την εκπομπή.

«Πρόθεση μου είναι να κάνουμε και μία έρευνα και να βρούμε ποιες νέες τάσεις υπάρχουν στο Ελληνικό τραγούδι. Κυρίως στο χώρο της δημιουργίας όλα τα μουσικά reality στηρίχτηκαν στο ότι ψάχνουμε να βρούμε νέες εντυπωσιακές φωνές. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να βρει νέους δημιουργούς. Βρίσκουμε νέες ωραίες φωνές, καθώς ποτέ δεν έπαψαν να υπάρχουν», έχει πει ο ίδιος.

Εκτός από ταλαντούχος μουσικός, ερμηνευτής, ταξιδευτής μελωδιών και ωραίος άνθρωπος είναι κι ένας τρυφερός μπαμπάς και οικογενειάρχης, Σπάνια θα συναντήσει κανείς προσωπικές στιγμές αποτυπωμένες σε στιγμιότυπα, όταν όμως μοιράζεται τέτοιες φωτογραφίες, τότε η έκπληξη όλων είναι μεγάλη.

Ο έρωτας για τη σύζυγό του, παραμένει ζωντανός ενώ η ευτυχία τους έχει ολοκληρωθεί με τα δυο παιδιά τους, τη Θάλεια και τον Λευτέρη. Τα δυο του παιδιά είναι η μεγάλη του αδυναμία, μαζί φυσικά με τη γυναίκα του, Μαρίνα.

Τη γυναίκα μου τη γνώρισα σε μια παράσταση του Σαββόπουλου. «Ήταν φίλη μια φίλης. Ήταν ήδη με κάποιον. Με κάποιον φίλο μου. Οπότε για πολλά χρόνια ήμασταν σε μια κοινή παρέα. Ήμασταν φίλοι. Η παρέα μετά διαλύθηκε και μετά από καιρό βρεθήκαμε πια και ανακαλύψαμε πως μπορούμε να είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι», είχε πει σε τηλεοπτική του συνέντευξη το 2018 για την αρχή της σχέσης τους.

Δες φωτογραφίες στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved