Η Κατερίνα Γκαγκάκη τα βάζει με τον εαυτό της: «Το δικό σου θα κάνεις πεισματικά»
Showbiz

Η Κατερίνα Γκαγκάκη τα βάζει με τον εαυτό της: «Το δικό σου θα κάνεις πεισματικά»

Κατερίνα Γκαγκάκη: Όσα ανέφερε για τη νέα χρονιά...

Οι Έλληνες επώνυμοι υποδέχτηκαν το 2021 και για χάρη του περιοδικού Gala έστειλαν γράμμα στον εαυτό τους, το οποίο αργότερα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό!

Τι ζητά η Κατερίνα Γκαγκάκη από το νέο έτος και γιατί τα βάζει με τον εαυτό της;

«Ο,τι και να σου πω, για όσα και να σε προειδοποιήσω, ό,τι σου τονίσω, σου αποκαλύψω ακόμα, ξέρω πως δεν θα με ακούσεις. Το δικό σου θα κάνεις πεισματικά, γενναία, προκλητικά, με απόλυτη άγνοια κινδύνου και σφοδρή βεβαιότητα ότι έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου να κάνεις λάθη ελκυστικά και να τα διορθώσεις, λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία. Ούτε γάτα ούτε ζημιά. Και να σου αποκαλύψω ένα απ' τα μελλούμενα;

Έτσι ακριβώς θα πορευτείς. Δεκαετίες ολόκληρες. Φαινομενικά χωρίς προγραμματισμό ή στρατηγική. Με στόχο, αλλά χωρίς καμία απολύτως προσήλωση ή προσοχή. Κι όσο θα σου 'ρχονται κόλα τα πράγματα, όσο θα ξεχωρίζεις και θα κερδίζεις, τόσο θα αυξάνεις τις πονταρσιές.

Και θα σου φαίνεται εύκολο κάπως, ακούραστο, αυταπόδεικτο ότι η ζωή θα σου τα φέρνει απλόχερα όσο θα προσπαθείς και όσο θο αναγνωρίζεις και θα προτάσασεις ταλέντα, δυνάμεις, χαρίσματα, πλεονεκτήματα. Υπερφίαλα θα απολαμβάνεις τους καρπούς της δουλειάς. Θα τους ξοδεύεις απερίσκεπτα, βουλιμικά. Θα τους μοιράζεσαι γενναιόδωρα, χωρίς όριο και δεύτερες σκέψεις ή αναγνώσεις.

Ένα δεν θα υπολογίσεις στροβιλιζόμενη στο λούνα παρκ όσων καταφέρνεις με τον καιρό. Οτι δεν θα υπάρχει πάντα άπλετος χρόνος να επιστρέψεις σε όσα σοβαρά, καίρια ζητήματα ψυχής παραμελείς και παρακάμπτεις, σε όσα βάζεις με τρόπο κάτω απ' το χαλί γι' αργότερα. Ακουσε με. Να σταματάς απ' τη φρενίτιδα, κι ας είναι εθιστική, για λίγο, να δίνεις χρόνο και προσοχή σε αυτούς που θεωρείς δεδομένους. Αυτούς που ξέρεις για θεμέλια και σταθερές σου. Να τους φροντίζεις, να τους το δείχνεις ότι νοιάζεσαι. Να το φωνάζεις. Να τις γιορτάζεις τις στιγμές σας, να μην τις αναβάλλεις. Και να τις κρατάς μέσα σου φυλαχτά. Για όταν τα χρειαστείς, Θα τα χρειαστείς. Και κάτι ακόμα. Να τα μετράς τα "σ' αγαπώ" σου. Να το σέβεσαι. Ακου με», έγραψε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved