8 λέξεις: Πρωταγωνίστρια της σειράς... «Έχω ζήσει ανεργία, όπως όλοι στη δουλειά μας»
Showbiz

8 λέξεις: Πρωταγωνίστρια της σειράς... «Έχω ζήσει ανεργία, όπως όλοι στη δουλειά μας»

8 λέξεις: Δείτε ποια ηθοποιός έκανε την παραπάνω δήλωση.

Ο τηλεοπτικός της ρόλος ως Αποστολία, τη θέλει ερωτευμένη με τον Άκη Αρώνη. Ποια είναι στην κανονική της ζωή η Χριστίνα Χριστοφιά; Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον "Τηλεθεατή" για τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής της.

- Υπήρξαν στιγμές που απογοητευτήκατε από τη δουλειά σας;


«Όχι για το είδος και την ποιότητα της δουλειάς. Υπήρξαν στιγμές που ταρακουνήθηκα για λόγους επιβίωσης. Έχω ζήσει ανεργία, όπως όλοι στη δουλειά μας».


- Με τι αρχές μεγαλώνετε τα παιδιά σας;

«Να αγαπούν τους ανθρώπους. Να είναι έντιμοι, φιλότιμοι, δοτικοί. Ιεραρχούμε τον άνθρωπο πάνω απ' όλα και τις πραγματικές του ανάγκες, την ειρήνη, τη δημοκρατία. Έχουν καθημερινά εφημερίδα στο σπίτι και την κοιτάζουν. Κουβεντιάζουμε για το τι γίνεται στην Κύπρο, στον κόσμο αλλά και στο μικρόκοσμο τους. Δεν παύουν να είναι παιδιά. Συνεπώς, από τη μία, δεν πρέπει να χάσουν την παιδικότητα τους και, από την άλλη, δεν γίνεται να ζουν μέσα σε ένα ροζ συννεφάκι».


- Συγγραφείς που νιώθετε καταφύγιο τα κείμενα τους;

«Αγαπώ τη Λιλή Ζωγράφου για το δυναμισμό της, τα έντονα συναισθήματα της για το δίκιο και τη γυναίκα. Τη Δίδω Σωτηρίου, τον Ζουλφί Λιβανελί. Από ποίηση τον Ρίτσο, τον δικό μας Θεοδόση Πιερίδη, τον Πάμπλο Νερούδα».


-Αξέχαστο ταξίδι σας;

«Στην Κούβα το 1997, στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας. Συγκλονιστική εμπειρία. Ένα ταξίδι που το κουβαλώ στην καρδιά μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ελπίζω οι λαοί να βρουν το δρόμο για τους αγώνες και πάλι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved