Αρναούτογλου – Αντωνίου: Η κρίση στη σχέση τους και η επανασύνδεση
Showbiz

Αρναούτογλου – Αντωνίου: Η κρίση στη σχέση τους και η επανασύνδεση

Μια συνεργασία που εξελίχθηκε σε φιλία και έγινε σχέση ζωής.

Ο παρουσιαστής, Γρηγόρης Αρναούτογλου, και η δημοσιογράφος, Νάνσυ Αντωνίου, είναι μαζί περισσότερα από δύο χρόνια, ενώ η γνωριμία τους κρατά πολύ παραπάνω, καθώς η Νάνου ήταν και συνεχίζει να είναι συνεργάτιδά του στην πρωινή εκπομπή στον Sfera 102,2 αλλά και αρχισυντάκτριά του στο The 2night show του ΑΝΤ1.

Ένας έρωτας που γεννήθηκε στα τηλεοπτικά πλατό και προσπάθησαν για καιρό να τον κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Έχω προχωρήσει τη ζωή μου με έναν άνθρωπο, αλλά δεν θέλω να το συζητάμε. Έχω μια σχέση, είμαστε μαζί. Δεν θα σου πω τίποτα άλλο. Δεν με φοβίζει που περνάω πολύ χρόνο με τη Νάνσυ, αν αναφέρεσαι στη Νάνσυ. Αυτά το φοβάσαι όταν δεν είσαι σίγουρος για τον άνθρωπο σου» είχε δηλώσει εκείνος στο Happy Day τον Ιανουάριο του 2019, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τη σχέση του με τη δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΚ!, το ζευγάρι πέρασε μια μικρή κρίση τον προηγούμενο μήνα, όλα όμως ξεπεράστηκαν και οι γιορτές τους βρήκαν ξανά μαζί και αγαπημένους γιατί έτσι κι αλλιώς δεν είχαν σταματήσει να έχουν επαφή.

Ο φακός τους απαθανάτισε λίγο πριν φύγει το 2020 έξω από το στούντιο του Sfera 102,2, λίγο μετά το τέλος της πρωινής ραδιοφωνικής τους εκπομπής.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου γιόρτασε τα γενέθλιά του στις 17 Δεκεμβρίου και η Νάνσυ Αντωνίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram στιγμιότυπο από την έκπληξη που του ετοίμασαν στον ραδιοφωνικό σταθμό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved