Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Εορταστική απόδραση για δύο
Showbiz

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Εορταστική απόδραση για δύο

Τον Νοέμβριο του 2019 δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και της Ειρήνης Παπαδοπούλου που μαρτυρούσαν τον έρωτα του ζευγαριού.

Ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει έξω από το Θέατρο Ράδιο Σίτυ, μετά το τέλος της παράστασης «Ομμάτια δακρωμένα - Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα», στην οποία έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Έκτοτε το ζευγάρι συνεχίζει να ζει τον έρωτά του, ενώ προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί, παρότι η καθημερινότητα του καθενός εκτυλίσσεται σε διαφορετική πόλη.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ως γκολκίπερ του ΠΑΟΚ μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και η καλλίγραμμη τραγουδίστρια φροντίζει να επισκέπτεται τη συμπρωτεύουσα με κάθε ευκαιρία.

Και παρόλο που η ίδια αποφεύγει να μιλάει δημόσια για τον 31 χρόνο σύντροφο της, σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» είχε αποκαλύψει το πώς γνωρίστηκαν «Στο αεροδρόμιο, εκεί με είδε για πρώτη φορά».

Το αεροδρόμιο συνεχίζει να αποτελεί βασικό σημείο συνάντησης στη σχέση τους. Το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Δεκεμβρίου ο φακός του ΟΚ! συνέλαβε το ζευγάρι στο Ελ. Βενιζέλος, λίγο πριν από την επιβίβασή του στην πτήση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved