The Bachelor: Βασιλάκος και Νικόλ είχαν συναντηθεί πριν μπουν στο παιχνίδι; Η αποκάλυψή τους
Showbiz

The Bachelor: Βασιλάκος και Νικόλ είχαν συναντηθεί πριν μπουν στο παιχνίδι; Η αποκάλυψή τους

The Bachelor: O Παναγιώτης βρήκε τον μεγάλο έρωτα και αποκαλύπτει μια σειρά συμπτώσεων...

Αυλαία για το ριάλιτι του Alpha με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να βρίσκει τον μεγάλο έρωτα στα μάτια της Νικολέττα Τσομπανίδου. Το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε τη νέα του συνέντευξη, όπου και αποκάλυψε μια σειρά συμπτώσεων πίσω από τη γνωριμία τους...

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;


Νικολέττα: Ναι. Όταν πρωτοείδα τον Παναγιώτη, έπαθα σοκ! Αλλά αυτό που με κέρδισε ήταν ο τρόπος που μου συμπεριφέρθηκε από το πρώτο κιόλας ραντεβού. Είδα ότι είχα να κάνω με έναν ειλικρινή άνθρωπο, που μου μίλησε ανοιχτά. Μπορεί κάποια πράγματα να μη μου άρεσαν και να αντιδρούσα, αλλά εκτίμησα ότι μου είπε την αλήθεια.


Παναγιώτης: Για να είμαι ειλικρινής, είχα ξεχάσει πώς είναι να ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά. Μου είχε συμβεί στο παρελθόν, αλλά επειδή είμαι 30 χρόνων και έχω πάθει και έχω μάθει από τον έρωτα, ήμουν λίγο καχύποπτοι. Υπάρχει κάτι πολύ ιδιαίτερο με τη Νικολέττα. Νιώθω ότι την ξέρω από παλιά. Είναι σαν οι ψυχές μας να έχουν ζήσει ένα εκατομμύριο καταστάσεις στο παρελθόν.


Πιστεύετε ότι έχετε συναντηθεί σε κάποια προηγούμενη ζωή;

Νικολέττα: Είμαι σίγουρη γι' αυτό. Αυτή η οικειότητα που νιώσαμε από το πρώτο ραντεβού με έκανε να νομίζω ότι τον γνωρίζω από πάντα.


Παναγιώτης: Μπορεί να ακουστεί περίεργο, αλλά ναι. Και θεωρώ ότι ήταν κάτι ανεκπλήρωτο που έμελλε να ολοκληρωθεί. Δεν σου έχει συμβεί να ποτέ ξανά ένα μέρος και να σου φαίνεται γνωστό ή να μιλάς με έναν άνθρωπο και να νιώθεις ότι κάπου τον έχεις ξανασυναντήσει; Το 2012 πήγα στην Πράγα για να παίξω ποδόσφαιρο. Μπαίνοντας σε ένα ταξί συναντήθηκα με έναν άντρα, που δεν ήξερα αν είναι Τσέχος ή Έλληνας ο οποίος τώρα είναι κολλητός μου. Πιάνοντας συζήτηση μου είπε ότι τον λένε Χρήστο και ότι μένει στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα μένει στη Γρηγορίου Λαμπράκη, δίπλα από το σπίτι της Νικολέττας, και η ενορία του είναι η Αγία Βαρβάρα που είναι η περιοχή όπου μεγάλωσα εγώ στην Αθήνα. Αρκεί να σου πω άτι όσες φορές κάναμε Χριστούγεννα ή Πάσχα μαζί με τον Χρήστο στη Θεσσαλονίκη, πηγαίναμε πάντα στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας στην οποία πήγαινε και η Νικολέττα, και είναι πολύ πιθανό να έχουμε ξαναβρεθεί στο παρελθόν, αλλά να μην είχαμε μιλήσει. Κι αν όλα αυτά σου φαίνονται συμπτώσεις, μπορώ να σου πω ότι μετά το Bachelor διαπιστώσαμε ότι πατέρας μου γνωρίζεται με τον παππού της.

Νικολέττα: Προφανώς ήταν η κατάλληλη στιγμή για να συναντηθούμε τώρα. Πριν γνωρίσω τον Παναγιώτη δεν πίστευα ούτε στις ενέργειες ούτε στις προηγούμενες ζωές. Από τότε που τον συνάντησα έχω αναθεωρήσει.

ΠΗΓΗ: ΟΚ Magazine!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved