Πώς σχολιάζουν Βασιλάκος-Νικόλ τις φήμες ότι η Μαρίνα έχει μπει ανάμεσά τους;
Showbiz

Πώς σχολιάζουν Βασιλάκος-Νικόλ τις φήμες ότι η Μαρίνα έχει μπει ανάμεσά τους;

Όσα αποκάλυψαν, ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου για τη σχέση τους...

Απολαμβάνουν τον έρωτά τους και πλέον απαντούν ανοιχτά σε όλα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για τη σχέση τους. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, μετά από 3,5 στο Bachelor, βρήκε την ιδανική γυναίκα στο πρόσωπο της Νικολέττας του.

Το ζευγάρι έδωσε κοινή συνέντευξη στο περιοδικό OK!

Στον τελικό του Bachelor πρόσφερες στη Νικολέττα ένα μονόπετρο. Αυτό σημαίνει ότι θα παντρευτείτε;

Παναγιώτης: Σίγουρα το μονόπετρο είναι κάτι σημαντικό. Με τη Νικολέττα πρέπει να συζήσουμε, να δοκιμάσουμε τη σχέση μας στη φθορά του χρόνου, να δούμε αν έχουμε κοινούς στόχους πριν προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Σίγουρα είμαστε ερωτευμένοι, θα δώσουμε χρόνο στη σχέση μας.

Νικολέττα: Όταν ο Παναγιώτης έγραψε κάτω από μία φωτογραφία μου τη φράση «Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει», κάποιοι υπέθεσαν ότι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο χωρισμού. Δεν είναι έτσι... θέλουμε να ζήσουμε ως ζευγάρι και να προστατεύσουμε τη σχέση μας.

Παναγιώτης: Όπως μου αρέσει να λέω, «ό,τι είναι να γίνει θα γίνει!».

Μια και το ανέφερες, πώς σχολιάζεις τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι έχετε χωρίσει με τη Νικολέττα και έχεις κάνει σχέση με τη Μαρίνα;

Παναγιώτης: Έχουν γράψει τόσα πολλά, που δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση πια. Με έχουν πει επαγγελματία χορευτή, ηθοποιό, πυροσβέστη. Έγραψαν μέχρι και το ότι οι γονείς μου δεν είναι πραγματικοί και ότι χρησιμοποίησαν κομπάρσους. Για μένα, από τη στιγμή που εκτίθεμαι στην τηλεόραση, μπορούν να γράψουν τα πάντα. Αλλά με στενοχωρεί όταν αναφέρονται στους γονείς μου.

Νικολέττα: Νομίζω ότι και λογικά να το σκε­φτεί κανείς, αν ο Παναγιώτης ήθελε να είναι με τη Μαρίνα, δεν θα την άφηνε να φύγει...

Τι μηνύματα πήρες από τότε που βγήκες από το Bachelor;

Νικολέττα: Η αλήθεια είναι ότι έχουν γραφτεί διάφορα για το συγκεκριμένο ριάλιτι, από το ότι ντροπιάζουμε το γυναικείο φύλο μέχρι το ότι υπη­ρετούσαμε έναν συγκεκριμένο ρόλο. Προσωπικά, ακόμα και για τις σκηνές ζηλοτυπίας δέχτηκα μηνύματα από γυναίκες που μου έγραφαν «και εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα». Έχω δεχτεί αρνη­τικά μηνύματα για άλλες κοπέλες που συμμετείχαν στο The Bachelor.

Πώς αντέδρασες όταν μετά τον τελικό εί­δες την ανάρτηση της Αντζελίνας με το νυφικό και από κάτω το σχόλιο «Εγώ του­λάχιστον θα το φορέσω»;

Νικολέττα: Μήπως η απόρριψη πονάει; Εν­δεχομένως και εγώ, αν με απέρριπταν, να αντι­δρούσα έτσι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved