Δέσποινα Βανδή: Περιγράφει πώς ένιωσε για πρώτη φορά στο πλευρό της Άννα Βίσση
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Περιγράφει πώς ένιωσε για πρώτη φορά στο πλευρό της Άννα Βίσση

Δέσποινα Βανδή: Τελικά υπήρξε πραγματική κόντρα ανάμεσα στις δυο πετυχημένες τραγουδίστριες;

Το φινάλε του 2020 μας επιφύλασσε και μια μεγάλη έκπληξη! Για πρώτη φορά, Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση, βρέθηκαν μαζί στην ίδια σκηνή, χαρίζοντας ένα απολαυστικό σόου, για τους τηλεθεατές του J2US. Λίγες ημέρες μετά και η Δέσποινα Βανδή μίλησε για την πορεία της καριέρας της, το ξεκίνημά της, αλλά και την κορυφαία συνάντηση με την Άννα Βίσση...

Το τηλεοπτικό ντεμπούτο και ο φόβος της έκθεσης

"Τυπικά, το τηλεοπτικό μου ντεμπούτο έγινε στους "Δύο ξένους" και το χάρηκα πολύ – άλλωστε τη σειρά την έβλεπα, τη λάτρευα. Το έκανα χωρίς πολλή σκέψη. Δεν μπορούσα να φανταστώ πού θα με οδηγούσε. Χρόνια αργότερα, όταν ήρθε η πρόταση από τον Τζώνη Καλημέρη για την παρουσίαση του ελληνικού τελικού της Eurovision, προβληματίστηκα περισσότερο. Με φόβιζε η πιθανότητα να εκτεθώ, το έκανα μόνο επειδή υπήρχε το "δίχτυ ασφαλείας" που λεγόταν "Γιώργος Καπουτζίδης". Έτσι γνώρισα τον Γιώργο, και "δέσαμε" αμέσως. Μαζί με την τηλεόραση, κέρδισα κι έναν καινούργιο, σημαντικό φίλο…".

Οι σχέσεις της ζωής της και η συνάντηση με την "αιώνια αντίπαλο" Άννα Βίσση

"Οι φιλίες ή μάλλον οι σχέσεις, γενικότερα, θεωρώ πως είναι το κεντρικό "θέμα" της ζωής μας. Το αν είμαστε καλά ή όχι έχει καθαρά να κάνει με τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Αν μπορέσεις να διαχειριστείς σωστά αυτό το κομμάτι, αν καταφέρεις να δεις πώς θα προχωρήσεις και πώς θα εξελιχτείς μέσα από τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, θα είσαι κερδισμένος. Από εκεί και πέρα οι σχέσεις αλλάζουν, δημιουργούνται και χάνονται, μες στους κύκλους της ζωής μας. Είναι φυσικό, διότι και οι άνθρωποι αλλάζουν. Ή, τουλάχιστον, θα έπρεπε να το κάνουν…" δήλωσε ενώ για τον "κύκλο" Άννα Βίσση που έκλεισε στο πλατό του J2US, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου είπε: "Ήταν μια μαγική βραδιά. Αισθανόμουν την αγωνία όλων όσων ήταν γύρω μου, ωστόσο, για έναν περίεργο λόγο, εγώ δεν είχα καμία. Είχαμε ήδη συναντηθεί με την Άννα και όλο αυτό είχε φύγει. Η Άννα είναι μια ερμηνεύτρια που εκτιμούσα πάντα και χάρηκα πάρα πολύ που τη γνώρισα. Μπορεί να αργήσαμε να συναντήσουμε η μία την άλλη, αλλά όταν, τελικά, έγινε αυτό, ήταν μια σημαντική στιγμή. "Κολλήσαμε" από το πρώτο λεπτό. Κατευθείαν. Σαν να γνωριζόμασταν χρόνια…".

Πηγή: OK Magazine!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved